Mădălin Ionescu: ”Nu e normal să iasă armata, să impună legea. Chestiile astea sunt foarte riscante”

25.03.2020, 16:12
Mădălin Ionescu: ”Nu e normal să iasă armata, să impună legea. Chestiile astea sunt foarte riscante”
Mădălin Ionescu: ”Nu e normal să iasă armata, să impună legea. Chestiile astea sunt foarte riscante”

Fostul moderator TV Mădălin Ionescu consideră că scoaterea armatei pe străzi, pentru a se asigura că românii stau acasă pentru a se proteja de coronavirus, nu este tocmai o măsură bună.

Într-un live pe care l-a făcut pe contul său de socializare, Mădălin Ionescu afimă că scoaterea armatei pe străzi poate fi o măsură peiculoasă și că rolul amatei nu este acela de a fi pe stradă.

”Nu e normal să iasă armata, să impună legea. Înțelegeți ce vă spun? Este foarte periculos. Ce, suntem Iran, Iordania, ce țară suntem noi? Chestiile astea sunt foarte riscante. S-ar putea ca armata să se obișnuiască să stea în stradă! Probabil că în România nu se va întâmpla așa ceva, sunt convins că nu se va întâmpla, dar există un risc”, a afirmat Mădălin Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

Fostul prezentator de televiziune mai spune că el nu este de acord cu scoaterea armatei pe străzi într-o astfel de situație cum este cea legată de pandemia de coronavirus.

”Niciodată nu trebuie să dai foarte multă putere unei armate să stea prea mult timp în stradă și să impună anumite lucruri împotriva propriilor cetățeni, înțelegeți ce vă spun? Este o chestie de principiu. Nu spun că armata nu e bună în aceste situații când din păcate o mulțime de români nu respectă reglementările și ordonanțele militare. De aia am ajuns aici! Dar eu, ca principiu, sunt împotriva armatei în stradă într-o astfel de situație.

Da, am mai spus-o: armata terbuie să fie prezentă la calamități, catastrofe, să ne ofere o protecție din punct de vedere militar… Însă, în acest moment, n-ar fi trebuit ca armata să fie prezentă în stradă. Ar fi trebuit să ne descurcăm fără să fie nevoie de prezența armatei în stradă”, a mai spus el.

citește și...