Mădălin Ionescu, internat în stare gravă la Matei Balș, după infectarea cu Omicron. „Sunt vânăt de la perfuzii! Plămânii sunt afectați”

02.02.2022, 15:01
Mădălin Ionescu, internat în stare gravă la Matei Balș, după infectarea cu Omicron. „Sunt vânăt de la perfuzii! Plămânii sunt afectați”
Mădălin Ionescu și-a aniversat ziua de naștere. ”Sigur, acum lucrurile stau altfel”

Mădălin Ionescu a fost internat la Spitalul Matei Balș în stare gravă, după ce s-a infectat cu noua tulpină Omicron. Prezentatorul TV este nerefăcut, după ce virusul i-a atacat plămânii, în proporție de 15 la sută.  „Sunt vânăt de la perfuzii! Plămânii sunt afectați în proporție de 15 la sută”.

Mădălin Ionescu  formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc alături de Cristina Șișcanu. Mădălin Ionescu are trei copii – Ștefania și Filip, copiii lui din primul mariaj, și Petra, mezina familiei, din căsnicia cu Cristina Șișcanu -.

Prezentatorul tv a ajuns la Matei Balș, în stare gravă, cu plămânii afectați. Mădălin Ionescu s-a infectat cu noul coronavirus, varianta Omicron. Atât soția sa, Cristina, cât și Petra, fetița lor, s-au infectat cu Covid, însă au manifestat forme ușoare de boală.

Coșmarul prin care trece Mădălin Ionescu

Prezentatorul TV a povestit experiența prin care a trecut, pe rețelele de socializare.

„N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid.

Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos, în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor, care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”, a povestit prezentatorul coșmarul prin care trece din cauza virusului Covid,  pe pagina sa de socializare.

Mădălin Ionescu a preferat să se trateze acasă, însă boala s-a agravat și a trebuit să ajungă la spital.

 „Sunt vânăt de la perfuzii!”

„În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o amenințare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă. Trei zile am avut din nou febră ca-n perioada Delta.

În a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Balș! Mi-au făcut investigații și așa am aflat că am pneumonie! Plămânii erau afectați în proporție de 15 la sută.

Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului. Nu sunt refăcut”, a adăugat prezentatorul de la Metropola TV.

Prezentatorul nu este pe deplin refăcut nici după trei săptămâni de luptă cu virusul.

„Nu am fost prea atent cu virusul pentru că fetele au avut forme ușoare. Petra a avut două ore temperatură, Cristina o zi a avut febră, cu puțina moleșeală. Luați untură de bursuc că reface plămânii! Am luat și Arbidol, aveam de la soacră-mea, ne-au trimis niște rude. Sunt vaccinat de cinci luni, dar s-au infectat și socrii mei, și ei tot vaccinați.

E adevărat că am spus că această poveste are iz de servicii secrete, dar e cu totul altă poveste. Am spus că, fiind un virus artificial, e mai periculos ca unul natural, mai simplu de controlat. Au fost afaceri sinistre în spatele acestei povești, deturnări de fonduri, abuzuri. Nici o clipă nu am spus că virusul nu există, eu am un copil grav afectat de un virus”, a mai spus Mădălin Ionescu.

citește și...