FOTO / Cristina Șișcanu, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiului lui Mădălin Ionescu. ”Lacrimile îmi curg șiroaie”

07.12.2021, 15:02
FOTO / Cristina Șișcanu, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiului lui Mădălin Ionescu. ”Lacrimile îmi curg șiroaie”
FOTO / Cristina Șișcanu, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiului lui Mădălin Ionescu. ”Lacrimile îmi curg șiroaie”

Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani, și partenerul ei de viață, Mădălin Ionescu, în vârstă de 51 de ani, îl aniversează pe Filip, băiatul pe care prezentatorul de televiziune îl are din căsnicia anterioară. Cu această ocazier, cristina Șișcanu a transmis în mediul online un mesaj mai mult decât emoționant.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.

Mădălin Ionescu îl aniversează astăzi pe fiul său. Cu ocazia zilei de naștere a lui Filip, care împlinește 18 ani, Cristina Șișcanu a transmis un mesaj extrem de emoționant pe contul său de pe o rețea de socializare.

Cristina Șișcanu, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiului lui Mădălin Ionescu. ”Un ochi îmi râde și altul îm plânge”

”La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge… Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus, pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână… și de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă… Aveai 6 ani…”, a scris Cristina Șișcanu în mediul online.


”Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate. ❤️❤️❤️ #filip”, a adăugat vedeta.

Fiul lui Mădălin Ionescu are probleme de sănătate

Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, are probleme de sănătate. ”Noi avem o situaţie în familie foarte specială şi puţini oameni o au. Cei care o au îi înţeleg şi tocmai de aceea fiecare este foarte mic în acest Univers. Noi îl avem pe Filip care este un copil special. Numai eu ştiu ce înseamnă. Este un copil care nu poate să mănânce, nu poate să se îmbrace singur. În România nu există nimic pentru aceşti copii. El a devenit copilul meu când avea 6 ani şi a fost primul care mi-a spus: ”mamă”, nu Petra”, a spus Cristina Șișcanu la o emisiune TV.

“Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… (…)”, explica Mădălin Ionescu într-un interviu.

citește și...