Mădălin Ionescu, despre revenirea pe micile ecrane. ”De la televiziune nu mai am nicio așteptare”

22.02.2021, 11:01
Mădălin Ionescu, despre revenirea pe micile ecrane. ”De la televiziune nu mai am nicio așteptare”
Mădălin Ionescu, despre revenirea pe micile ecrane. ”De la televiziune nu mai am nicio așteptare”

Mădălin Ionescu a făcut declarații despre revenirea sa pe micile ecrane. Acesta va avea o nouă emisiune la Metropola TV.

Mădălin Ionescu urmează să prezinte o emisiune la Metropola TV, postul deținut de Consiliul Local Voluntari, condus de Florentin Pandele. Numele emisiunii moderate de jurnalist este ”Mădălin Ionescu Show” și va fi programată de luni până joi, de la ora 22:00 până la miezul nopții. Emisiunea lui Mădălin Ionescu debutează luni, 22 februarie 2021.

În ceea ce privește viața personală, Mădălin Ionescu  se află la a doua căsnicie și are trei copii. Jurnalista Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Mădălin Ionescu, despre revenirea pe micile ecrane. ”M-am întors pentru ”o revoluție de catifea””

Mădălin Ionescu a comentat despre revenirea sa în televiziune.

”De la televiziune nu mai am nicio așteptare. Bântuie prin stațiile tv fantoma unui trecut mult mai atrăgător și mai dinamic decât arată prezentul. Libertatea de expresie aproape a murit, e cumva o figură de stil, o formă sufocată de interese bizare și de rigiditatea CNA. M-am întors pentru o “revoluție de catifea”. Voi încerca să aduc dezbaterii de seară un spirit mult mai liber și o abordare ceva mai spectaculoasă a unor teme de interes. Am garanția unui sprijin pe care l-am simțit din prima clipă, atât din partea managementului Metropola TV, cât și a acționariatului”, a spus acesta pentru click.ro.

Întrebat cum se simte să revină pe micile ecrane după o absență de aproape patru ani, Mădălin Ionescu a explicat: ”Nu s-au împlinit patru ani. Sunt mai degrabă trei și jumătate. Apoi, nu m-am închis în casă și am dispărut. Pe Internet am fost prezent substanțial. Interviurile mele, transmisiile live, emisiunile au fost și sunt foarte urmărite. În această perioadă am creat conținut pentru diverse platforme online, campanii de marketing, spoturi publicitare, care au ajuns chiar și pe piața externă. Dacă ar fi să fac un calcul… nu cred că m-am odihnit mai mult de șapte-opt luni după momentul în care am pus punct colaborării cu Kanal D”.

Mădălin Ionescu a mărturisit că a mai primit oferte de a reveni la TV: ”Am avut oferte în fiecare an. Prima a fost la o lună după ce am plecat de la Wowbiz. Nu am dorit să mă întorc în tv. Au fost perioade lungi, inclusiv în ultimul an când telefonul a sunat aproape în fiecare zi pentru tot felul de propuneri sau invitații în emisiuni. S-a întâmplat să aleg Metropola TV. E o provocare atât pentru mine, cât și pentru cei de aici. Vom vedea ce se va întâmpla. Premisele sunt bune!”.

citește și...