Mădălin Ionescu se întoarce în televiziune. Unde poate fi văzută noua lui emisiune

17.02.2021, 13:11
Mădălin Ionescu se întoarce în televiziune. Unde poate fi văzută noua lui emisiune

Mădălin Ionescu revine pe micile ecrane. Acesta va avea emisiune la postul de televiziune Metropla TV.

După o perioadă destul de lungă în care a stat departe de televiziune, Mădălin Ionescu revine. Potrivit Paginademedia.ro, acesta urmează să prezinte o emisiune la Metropola TV, postul deținut de Consiliul Local Voluntari, condus de Florentin Pandele.

Numele emisiunii moderate de jurnalist este ”Mădălin Ionescu Show” și va fi programată de luni până joi, de la ora 22:00 până la miezul nopții. Emisiunea lui Mădălin Ionescu debutează luni, 22 februarie 2021.

Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu

Jurnalista Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Jurnalista Cristina Șișcanu a mărturisit recent  că partenerul ei de viață,  Mădălin Ionescu, aduce mai mulți bani în casă decât ea. Însă, vedeta a explicat că și ea contribuie din plin la bugetul familiei sale.

”Mădălin a câștigat mai mult, pe undeva e firesc, dar pe de altă parte eu eu oricum sunt mai tânără cu 13 ani. El deja când noi ne-am cuplat avea o carieră, e foarte priceput și muncitor ș.a. (…) Eu eram foarte tânără (n.r. când s-au cunoscut), aveam un salariu mai mic, dar am avut aproape în permanență un venit și e acest lucru e cel mai important să fii independentă financiar! Nici sumele pe care le-am câștigat eu sau le câștig nu sunt de neglijat. Câștigurile mele se simt la bugetul familiei”, a spus Cirstina Șișcanu la InstaStory.

citește și...