Mădălin Ionescu comentează despre situația lui Marcel Pavel. ”E de o probitate morală uriașă. A-l bănui că a acceptat nu știu ce parteneriat imoral… ar fi absurd!”

20.06.2020, 10:24
Mădălin Ionescu comentează despre situația lui Marcel Pavel. ”E de o probitate morală uriașă. A-l bănui că a acceptat nu știu ce parteneriat imoral... ar fi absurd!”
Mădălin Ionescu comentează despre situația lui Marcel Pavel. ”E de o probitate morală uriașă. A-l bănui că a acceptat nu știu ce parteneriat imoral... ar fi absurd!”

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a vorbit despre Marcel Pavel, după ce a fost depistat cu coronavirus și se află internat la Institutul Matei Balș.

Cântărețul Marcel Pavel s-a infectat cu noul coronavirus la filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Ulterior, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al show-ului au fost depistate pozitiv cu COVID-19: Andrei Ștefănescu, Toto Dumitrescu, Ozana Barabancea și Alina Pușcaș.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a afirmat că a stat de vorbă cu artistul Marcel Pavel.

”Am vorbit mai devreme cu Marcel Pavel… Nu o să vă spun ce am discutat cu el. Este prietenul meu. Am înțeles cum a răcit. E clar. Diferențele mari de temperatură între studioul în care prestau el și colegii pentru o emisiune tv și spațiul în care își schimbau ținutele puteau provocă oricui răceli puternice…

Marcel a făcut dublă pneumonie intrând înfierbântat într-o incăpere cu aerul condiționat dat la maxim. Nimic anormal . Sau poate că filtrele de aer condiționat erau pline de bacterii. Pare să fi existat, totuși, un focar gripal. Cum a apărut COVID-ul în ecuația asta ? Nu știu! Marcel e de o probitate morală uriasă. A-l bănui că a acceptat nu știu ce parteneriat imoral… ar fi absurd! Imposibil! Sistemul i-a spus că are COVID -19”, a explicat Mădălin Ionescu în mediul online.

Mădălin Ionescu pune la îndoială acuratețea testărilor

În postarea sa, Mădălin Ionescu vorbește despre scenarii și afirmă că este circumspect în ceea ce privește acuratețea și eficiența testărilor.

”În ziua de azi nu îți mai permiți să răcesti de la aerul condiționat din masină sau pentru că ai băut cola cu gheață ori pentru că ai consumat prea multă înghetată! Riști ca o dată ce ai ajuns la spital să te găsească “băieții” cu SARS CoV-2. Dacă ai și vreun nume sonor… ești perfect pentru” ayatollahii” COVID!

Nu afirm că lui Marcel Pavel și celorlalți artiști li s-a inventat COVID-19… Pe de altă parte cum ar putea ei să conteste acest “diagnostic” ? Cum poți contesta un virus și o afecțiune despre care nici măcar doctorii din linia întâi incă nu știu mare lucru după atâtea luni de confruntare ? Ți se spune că ai și gata…

Poate Marcel chiar a contractat virusul, cine știe ? Răman, însă, circumspect față de acuratețea și eficiența testărilor (nu e o problemă exclusiv românească, testele în sine sunt discutabile !). Voi vorbi cu Marcel săptămana viitoare într-o ediție live pe pagina mea de Facebook. Va fi o discuție de o cu totul altă factură decât cele purtate pe la tv. Ne vom face o idee mai solidă despre acest episod ”, a mai spus Mădălin Ionescu.

Reacția lui Marcel Pavel după ce s-au făcut speculații privind internarea sa

După ce s-a tot discutat pe marginea infectării sale cu coronavirus și a intrnării în spital, Marcel Pavel a transmis un mesaj foarte clar pe contul său de Facebook.

”Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen foarte îndelungat pentru a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar!

Trec prin momente de cumpănă a vieții mele! În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris si v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că as fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vă scot din listă și o să vă blochez că să nu va mai permiteți să bârfiti la modul ordinar la adresa mea! Să vă fie rușine celor care ati scris mizerii despre mine! Este prima, dar și ultima oară când o să mai scriu lucruri negative legate de detractori! Găsiți pe altcineva pe care să bârfiți, pe pagina mea nu este loc de așa ceva!”, a precizat cântărețul.

”Întrebați-i pe cei care l-au inventat”

Marcel Pavel vorbește și despre specualțiile privind existența sau nu a virusului.

”Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pentru a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă! Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite!

Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv la nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv. să treceți prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat să dau explicatii, dar am făcut-o din bun simț civic! Dumnezeu să ne binecuvânteze!???❤”, a încheiat artistul.

citește și...