FOTO. Un model de pe Onlyfans le promite soldaților ruși ore de amor fără bani cu o singură condiție: să nu asculte ordinele lui Vladimir Putin și să nu atace Ucraina!

21.04.2022, 18:30

Cu toții am urmărit diversele situații care au apărut în urma războiului dintre Rusia și Ucraina. Acum, o tânără a devenit virală și a captat atenția tuturor. Este un tânăr model OnlyFans pe nume Lilly Summers, care le promite soldaților ruși partide de amor fără bani cu o singură condiție.

Sancțiunile lovesc Rusia din toate părțile, atât sancțiuni economice, cât și cele de alt fel. FIFA a anunțat că va expulza jucătorii și echipele ruși de pretutindeni, iar lumea rămâne vigilentă la tot ceea ce face Putin.

Așa cum sute de videoclipuri și povești dramatice arată distrugerea Ucrainei de către soldații ruși apar și devin virale pe rețelele de socializare, și alte tipuri de știri ies la lumină. Un model OnlyFans fură spectacolul pe OnlyFans.

Un model de pe Onlyfans le promite soldaților ruși ore de amor fără bani

Se pare că Lilly Summers, o blondă voluptuoasă de pe OnlyFans a făcut o propunere nepotrivită soldaților care luptă pentru Putin.

Deși blonda are conturi pe Instagram, Twitter și Facebook, popularitatea ei vine la pachet de la o aplicație numită PocketStars, unde încarcă fotografii și videoclipuri fierbinți purtând foarte puține haine. Are mii de adepți care, fără îndoială, ar face orice pentru a o avea, chiar dacă ar fi doar pentru o noapte.

Cazul lui Lilly Summers devine viral pe rețelele de socializare. Popularul model OnlyFans își oferă trupul pentru a încerca să-i convingă pe soldații ruși să oprească războiul din Ucraina.

Lilly Summers a postat un mesaj pe contul ei de Twitter care face înconjurul lumii. Ea își folosește „creativitatea” și mai ales „corpul ei”, pentru a se oferi să împlinească cele mai profunde și mai sexy fantezii ale soldaților ruși care îl trădează pe Putin dacă se predau și lasă Ucraina în pace.

”Voi face sex cu fiecare soldat rus care încetează agresiunea împotriva Ucrainei”

„Voi face sex cu fiecare soldat rus care își depune armele sfidându-l pe Vladimir Putin și încetează agresiunea împotriva Ucrainei. #StandWithUkraine #RussiaUkraineConflict #Russia #peaceforukcraine”, a scris ea.

Lilly Summers, care arată foarte sexy în lenjerie și pozează sugestiv pe rețelele de socializare, a trebuit să-și modifice prețurile pe OnlyFans sau PocketStars pentru a „lupta pentru Ucraina” și a-i oferi lui Vladimir Putin ceea ce „merită”.
„Pace pentru Ucraina” și „Sunt cu Ucraina” au fost etichetele pe care modelul le-a folosit și „ratele ei de război” au apărut într-un mesaj pe Twitter.

Cum îi răsplătește modelul pe soldații care ucid un rus

Pentru un rus mort, modelul OnlyFans îi va trimite soldatului un nud, pentru fiecare tanc distrus îi va trimite un videoclip cu ea însăși. Și pe lângă fotografiile și videoclipurile nud, modelul OnlyFans îi va plăti pe soldații care doboară avioane cu trupul ei.

Comentariile de pe Twitter au explodat odată cu oferta ei: „Tocmai ți-am trimis un mesaj pe Instagram, te rog să răspundem ca să putem vorbi despre asta” „Un american adevărat.”  „Dacă chiar crezi că ești un erou, arăți doar ca o…”, au comentat internautii.

 

citește și...