Luptătorul rus de MMA Alexander Pisarev moare subit la 33 de ani

01.11.2022, 16:13

Luptătorul MMA Alexander Pisarev, în vârstă de 33 de ani, a murit în somn. Soția sa a fost spitalizată. Este posibil ca cei doi soți să fi suferit o intoxicație alimentară. Potrivit antrenorului Magomed Kamilov, sportivul s-a îmbolnăvit după ce a mâncat semințele de la un pepene. Acesta avea vârsta de 34 de ani.

Tatăl sportivului a declarat pentru canalul Shot Telegram că sportivul și soția sa au mâncat pepene verde, dar au mâncat și alte produse, astfel încât cauza otrăvirii lor rămâne necunoscută.

Potrivit canalului Telegram 112, cauza morții lui Pisarev a fost otrăvirea cu opioide. Cu o zi înainte, el și prietenii lui au băut vin și au mâncat ciuperci misterioase.

 

Bărbatul era un om absolut sănătos

Alexander Pisarev locuia într-un apartament din Balashikha, în Moscova, împreună cu soția și tatăl său. Duminică, tatăl atletului, Igor Vladimirovici, s-a întors de la o plimbare în jurul orei patru și l-a invitat pe fiul său la cină. Nimeni nu a răspuns invitației salem transmite euroweeklynews.

“M-am uitat în cameră – Alexandru și soția lui dormeau. M-am apropiat și apoi mi-am dat seama că fiul meu nu mai respira”, a declarat tatăl atletului, adăugând că soția lui Alexander a fost transportată de urgență la spital cu o ambulanță ceva mai târziu.

Rudele bărbatului decedat spun că acesta era un om absolut sănătos, nu avea nicio boală cronică.

Finalist al Campionatelor Europene de MMA

“A avut fracturi la degete după ultimele lupte, dar asta nu e nimic. Cu toții mâncăm aceeași mâncare, trăim împreună”, a declarat tatăl lui Pisarev.

Cauza decesului va fi anunțată în urma autopsiei.

Sportivul va fi incinerat, conform dorinței sale.

Alexander Pisarev a fost campion al Moscovei la lupte corp la corp și grappling, el a fost, de asemenea, finalist al Campionatelor Europene de MMA. El a avut cinci lupte, dintre care a câștigat trei.

 

citește și...