VIDEO / Luminița Dobrescu, prima câștigătoare a Cerbului de Aur, despre viața în Italia în pandemie. ”Anul lăsat în urmă nu a fost nici pentru mine ușor de suportat”

15.01.2021, 15:00
VIDEO / Luminița Dobrescu, prima câștigătoare a Cerbului de Aur, despre viața în Italia în pandemie. ”Anul lăsat în urmă nu a fost nici pentru mine ușor de suportat”
Luminița Dobrescu, prima câștigătoare a Cerbului de Aur, despre viața în Italia în pandemie. ”Anul lasat în urmă nu a fost nici pentru mine ușor de suportat”

Cântăreața Luminița Dobrescu a făcut mărturisiri despre viața sa în Italia și despre cum s-a descurcat în pandemie.

Luminița Dobrescu este o interpretă de muzică ușoară din România, prima câștigătoare de origine română a Festivalului Internațional „Cerbul de Aur”. Luminița Dobrescu locuiește în Italia de ani buni. Vedeta, în vârstă de 73 de ani, a povestit, pentru click.ro, cum s-a ferit de Covid și ce a făcut în ultima perioadă de timp.

”Cum sunt? De la excepțional în sus! și când afirm așa ceva, chiar nu exagerez. După cum știți, sunt o fire pozitivă, egal orice ce s-ar întâmpla încerc să văd ”jumătatea plină a paharului”. Așa am învățat de la părinții mei de mică, să nu dau prea multă atenție aspectelor negative ale vieții, care sunt destule, dar pe care, dacă știi cum să le interpretezi prin spectrul filosofiei tale de viață, le atenuezi pe cât posibil! Anul lasat în urmă, un an nefast pentru umanitate, nu a fost nici pentru mine ușor de suportat, mai ales că pandemia ne-a găsit total nepregătiți, moral, mental, dar și biologic. Până ne-am dezmeticit și înțeles gravitatea pericolului la care fusesem supuși, eram deja martorii unei situații care nu mai putea fi ușor remediată”, a mărturisit celebra artistă.

Luminița Dobrescu: ”Am încercat să respect toate măsurile de precauție”

Luminița Dobrescu a explicat că și-a luat toate măsurile de protecțiue peentru a se proteja împotriva coronavirusului.

”Am încercat în acest răstimp să mă feresc și să respect toate măsurile de precauție, să îmi întăresc sistemul imunitar, să nu mă las influențată de tot felul de păreri mai mult sau mai puțin competente. Am pictat, am compus, ascultat muzică, m-am plimbat în pădurea superbă de lângă casa mea cu cățelușul meu Edy, am citit și am făcut sport”, a mai spus artista.

Vedeta a vorbit și despre situația din Italia. ”Italia, după cum se știe, a fost afectată de la început foarte puternic de pandemie, mai ales că lumea nu credea și nu respecta măsurile de precauție. Teoriile conspirative, că virusul nu ar exista, au costat multe vieți omenești. Acum, însă, Italia a devenit cred țara cea mai disciplinată și nu vezi nicio persoană fără mască. Era și timpul… Dar cu toate acestea situația a rămas foarte serioasă și încă dramatică. Să sperăm că vaccinul va schimba cât de cât situația”, a detaliat Luminița Dobrescu pentru sursa citată.

citește și...