Luminița Anghel a fost la un pas de moarte din cauza unor probleme grave de sănătate! Și-a deschis sufletul în direct, la tv

13.07.2021, 18:09
Luminița Anghel a fost la un pas de moarte din cauza unor probleme grave de sănătate! Și-a deschis sufletul în direct, la tv

Luminița Anghel a fost la un pas de moarte din cauza unor probleme grave de sănătate! În urmă cu doi ani, solista a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. 

Invitată în cadrul emisiunii ”La Măruță”, Luminița Anghel a detaliat experiența neplăcută prin care a trecut. În iarna lui 2019, doctorii i-au spus că suferă de tromboză venoasă, din cauza căreia ar fi putut să-și piardă viața.

Luminița Anghel a povestit că s-a trezit într-o noapte cu dureri insuportabile la un picior. Speriată, vedeta și-a sunat de urgență medicul.

Luminița Anghel, probleme mari de sănătate

”O prietenă mi-a spus să mă duc la un control, că poate este un cheag de sânge. Eu am zis că nu se poate și am încercat să anihilez durerea cu tot felul de unguente pentru sportivi. Credeam că va trece. Dispărea, apărea… până într-o noapte, în decembrie 2019, când m-am trezit cu gamba umflată. Nu era vânătă, ci rozalie. Dar m-am trezit de durere din somn și m-am dus la baie și când m-am privit în oglindă… m-am speriat. Era uriaș piciorul. Durerea devenea din ce în ce mai intensă, nu puteam să întind piciorul, am așteptat să se facă lumină afară ca să o sun pe doamna doctor.

Mi-a salvat viața un alt doctor, recomandat de ea. Am spus că eu cred în îngeri păzitori. M-am dus la cabinet, am făcut un ecograf și asistenta mi-a dat o rețetă, deoarece doctorul nu se afla în clinică. Eu am vrut să plec și a apărut asistenta: ”Veniți, s-a întors domnul doctor”. Am făcut un tratament foarte agresiv cu injecții, compresii puternice, un ciorap special medical pe care l-am purtat. Pentru că domnul doctor știa că această problemă este letală”, a spus Luminița Anghel în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

citește și...