Luminița Anghel, despre perioada pandemiei. ”Mi-am dat seama că a trăi cu puţin înseamnă a fi cu adevărat fericit”

15.02.2021, 14:58
Luminița Anghel, despre perioada pandemiei. ”Mi-am dat seama că a trăi cu puţin înseamnă a fi cu adevărat fericit”
Luminița Anghel, despre perioada pandemiei. ”Mi-am dat seama în această perioadă că a trăi cu puţin înseamnă a fi cu adevărat fericit”

Cântăreața Luminița Anghel a explicat cum a perceput ea această perioadă de pandemie de coronavirus, care a afectat întreaga lume.

Luminița Anghel a mărturisit că în perioada de pandemie de coronavirus, când a fost imposibil să aibă concerte sau să meargă la evenimente, și-a petrecut timpul uitându-se la filme și încercând rețete culinare noi. „Aş putea să fiu ipocrită şi să spun că m-a ajutat această perioadă să am eu cu mine o discuţie mai profundă. Nu. În această perioadă am văzut filme cât cuprinde, toate serialele posibile şi imposibile, am gătit, mi-am lărgit paleta de reţete culinare, am experimentat”, a declarat artista, conform observatornews.ro.

„Mi-am dat seama în această perioadă că a trăi cu puţin înseamnă a fi cu adevărat fericit. Adică tot ce ne trebuia era să avem ce pune pe masă, să avem un acoperiş deasupra capului, lucru pentru care mulţumim în fiecare zi. Şi să rămânem sănătoşi, pentru că am pierdut oameni dragi… Chiar am participat la o înmormântare pe Skype, lucru pe care nu mi l-am imaginat niciodată în viaţa de dinaintea acestei pandemii. Am asistat, pentru că prietena care s-a dus dintre noi trăia în Florida, în SUA şi a fost răpusă de acest virus”, a mai spus vedeta.

Luminița Anghel: ”Din experienţa mea personală spun că se poate şi mai rău oricând”

Luminița Anghel a mai afirmat că, din puctul ei de vedere, există lucruri mult mai grave pe lume.

„Foarte mulţi colegi ai mei au spus că e cea mai urâtă perioadă din viaţa lor. Eu, din experienţa mea personală spun că se poate şi mai rău oricând. Bunicii noştri au trăit adevăratele războaie. Cred că mai trist de-atât e să n-ai un picior, să n-ai două mâini. Să ai o boală incurabilă, să-ţi pierzi un părinte sau pe amândoi, ca în cazul meu. Şi, să te simţi la un moment dat, după foarte mulţi ani de fericire şi împăcare, să te simţi orfan, asta înseamnă să fie cea mai grea perioadă din viaţa ta”, a declarat cântăreața.

”…În faţa acestor măşti de strălucire pe care o are fiecare artist pe scenă sau în faţa ecranului există şi suferinţă, şi foarte multe trăiri care au legătură cu omul din spatele măştii. Pe noi nu ne iartă nici boala, nici moartea, nici pierderile materiale, nici divorţul, nici cearta, nici depresia, nici îmbolnăvirea copilului. Nu ne iartă nimic din toate astea. Suntem egali”, a încheiat Luminița Anghel.

citește și...