Luminița Anghel face confesiuni. ”Am avut multe momente de cumpănă când eram foarte tânără”

20.10.2020, 13:11
Luminița Anghel face confesiuni. ”Am avut multe momente de cumpănă când eram foarte tânără”
Luminița Anghel face confesiuni. ”Am avut multe momente de cumpănă când eram foarte tânără”

Cântăreața Luminița Anghel a avut parte de numeroase momente dificile de-a lungul carierei sale.

Artista a făcut confesiuni în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru femeide10.ro. Aceasta a povestit că a avut parte de momente de cumpănă de-a lungul carierei sale.

”Am avut multe momente de cumpana cand eram foarte tanara. Dar, orice sut in fund este un pas inainte, a functionat pentru mine. Am studiat si mi-am antrenat vocea, fara a ma lasa infranta. Am reusit sa depasesc barierele, lansandu-ma tarziu, dar locul meu a fost asigurat”, a afirmat vedeta.

Luminița Anghel a afirmat că are planuri de viitor în ceea ce privește cariera, în ciuda crizei provocate de pandemia de coronavirus.

”Trebuie sa existe mereu planuri de viitor. Viata noastra nu se opreste la aceasta pandemie prin care trecem. Ne-a fost si ne este, in continuare, greu, dar, cu voia Bunului Dumnezeu, vom trece peste toate incercarile. Sunt binecuvantata cu prieteni si colegi de valoare, lucrez in studio la piese noi. Am colaborari – surpriză si, intr-un viitor apropiat, ma gandesc la proiecte cu copii si cursuri de canto”, a declarat solista.

Cum este Luminița Anghel dincolo de lumina reflectoarelor

Întrebată cum este ca om dincolo de lumina reflectoarelor, Luminița Anghel a explicat:

”Luminita este un om sociabil, care sta de vorba cu toata lumea, raspunde la toate mesajele, face daruri si surprise virtuale celor care o admira. Este o persoana vesela, calda si protectoare. O bucura lucrurile simple si o intristeaza saracia din jur, lacrimile si violenta. In timpul liber, gateste, face piata, ingrijeste florile, duce copilul la inot, se uita la filme, picteaza pietre. Familia este pentru ea, cel mai important lucru, alaturi de care se simte in siguranta, protejata, iubita. Acolo isi gaseste armonia de care are nevoie”.

Luminița Anghel se declară o femeie împlinită atât în plan personal, cât și în plan profesional.

”Visurile mari pe care le-am avut s-au implinit: o familie frumoasa si o cariera de succes. Acum imi ramane doar sa imbatranesc frumos, si la propriu si la figurat. Si, atât cat va vrea Bunul Dumnezeu, sa va bucur cu vocea mea”, a încheiat cântăreața.

citește și...