Lui Pique îi este dor de Shakira? Fotbalistul spaniol a fost surprins uitându-se pe Instagramul cântăreței columbiene

13.12.2022, 20:30

Gerard Pique a fost surprins verificând Instagramul Shakirei într-un moment jenant. Lui Pique îi este dor de Shakira? Fotbalistul spaniol a fost surprins uitându-se pe Instagramul cântăreței columbiene. Gerard Pique și Shakira au semnat oficial acordul de separare și nu mai există nicio relație între spaniol și columbiancă.

În ciuda faptului că fostul jucător al Barcelonei are deja o nouă parteneră, se pare că încă îi este dor de fosta sa parteneră, deoarece a fost surprins într-un moment oarecum stânjenitor, în timp ce se afla într-un zbor spre Praga, în Cehia, și verifica Instagramul Shakirei, deși Clara Chía îl însoțea.

În timp ce Shakira a plecat în vacanță la Roma cu un zbor privat, Pique a fost surprins în aeroport la îmbarcarea pe un zbor low-cost însoțit de Clara Chia, actuala sa iubită, iar cei doi se aflau pe locuri separate, astfel că spaniolul a profitat de ocazie pentru a verifica ultimele publicații ale mamei copiilor săi, transmite marca.com.

Cei doi au putut fi văzuți certându-se

Pique și Clara Chia au trăit zvonuri că s-ar fi despărțit în ultimele săptămâni, lucru care a fost infirmat odată cu vacanța celor doi la Praga, însă nu totul a fost fericire, și este că cei doi au putut fi văzuți certându-se, iar motivul ar putea fi că el revedea publicațiile Shakirei.

 

S-a terminat dragostea între Pique și Clara Chia

Presa internațională a precizat că motivul pentru care Gerard Pique și Clara Chia Marti s-au certat în timpul zborului ar fi fost că tânărul de 23 de ani i-a făcut o criză de nervi și omului de afaceri pentru că se uita pe profilul de Instagram al cântăreței columbiene, situație care ar fi stricat călătoria pe care au făcut-o cu ocazia aniversării lor.

Deocamdată, niciunul dintre cei doi nu a vrut să dea versiunea lor asupra evenimentelor, dar există câteva imagini în care se certau.

Între timp, o înregistrare video veche cu Clara care se plimba prin casa lui Gerard a devenit virală în timp ce fotbalistul era încă împreună cu Shakira.

Reacționând la videoclipul reapărut, fanii au părut convinși că acesta și-a înșelat soția. Videoclipul îl arată pe star acordând un interviu pentru Ibai Llanos, realizator de e-sport, și datează din 15 august 2021.

 

citește și...