Gerard Pique se va împăca cu Shakira? Rapoartele indică faptul că dragostea fotbalistului pentru Clara Chia s-a terminat

08.12.2022, 15:15

Unele versiuni de presă indică faptul că ar fi vorba de o despărțire după doar câteva luni de relație Ultimul an a fost foarte complicat pentru fostul fotbalist Gerard Piqué și iubita lui, Clara Chía, și a fost atât de dificil încât există deja zvonuri despre o posibilă despărțire a cuplului, o idilă care a ieșit la iveală în acest an și care, după doar câteva luni, ar urma să își spună adio,

Potrivit unor publicații din Spania, există mai multe motive pentru care Clara Chia nu s-ar mai simți confortabil în relația cu Pique, care, pe lângă problemele de relație și de muncă, trebuie să se ocupe și să se îngrijoreze de copiii lor Sasha și Milan, care ar urma să plece în curând să locuiască cu mama sa, cântăreața columbiană Shakira, în Statele Unite.

Astfel, în mijlocul unei a doua jumătăți a anului 2023 haotice și complicate pentru fostul jucător, din cauza infidelităților, problemelor și despărțirii de Shakira, la care se adaugă lupta pentru custodia copiilor lor, se pare că iubita sa nu a putut suporta ritmul sau presiunea mediatică și ar fi aproape de a spune adio relației cu Piqué, transmite marca.com. 

De ce există probleme între Gerard Piqué și Clara Chia

Printre versiunile care vorbesc despre o posibilă despărțire a cuplului se numără faptul că tânăra de 23 de ani nu a suportat hărțuirea presei, care i-a urmărit în permanență pentru a obține imagini cu ei împreună, mai ales când a apărut zvonul infidelității fostului jucător al Barcelonei.

Piqué a fost văzut mai mult cu copiii săi și cu mama sa decât cu Clara Chia

În plus, se vorbește despre un presupus favoritism față de ea în cadrul companiei Kosmos, deținută de Piqué, sau supărare pentru toate apropierile dintre el și Shakira din ultimele zile pentru a pune capăt negocierilor privind custodia copiilor lor.

Alții spun că cuplul s-a săturat să fie împreună, după cum reiese din expresiile lor din ultimele zile, surprinse ca și cum ar fi fost descurajate. Presa mai susține că, în urmă cu câteva zile, Clara Chía l-a sărutat pe Gerard Piqué, care se pare că l-a șters.

În timp ce se întâmplă acest lucru, Piqué a fost văzut mai mult cu copiii săi și cu mama sa decât cu Clara Chia, cu care pare distant.

citește și...