Lui Gerard Piqué nu i-a plăcut să o vadă fericită pe Shakira: “Nimeni nu ar putea străluci mai mult decât el”

17.11.2022, 16:15

Rețelele de socializare au urmărit pas cu pas relația dintre columbian și fotbalistul spaniol, după cum o dovedesc noile videoclipuri care au circulat în mediul online. Reacțiile nu au întârziat să apară pe Twitter, internauții subliniind că fotbalistul se pare că s-a resimțit de faptul că partenera sa a fost mult mai vizibilă în unele dintre aparițiile ei publice.

Despre relația dintre Gerard Piqué și Shakira s-a vorbit mult, în care fanii, de-a lungul anilor, au conștientizat comportamentele diferite pe care fostul fundaș central al Barcelonei le-a avut cu mama copiilor săi, Milan și Sasha.

După ce au decis să se despartă în urmă cu cinci luni, cuplul s-a distanțat și s-a întâlnit în repetate rânduri pentru a decide viitorul copiilor lor, fie la Barcelona, fie la Miami, acord care a ieșit în cele din urmă la iveală în urmă cu câteva săptămâni, când s-a anunțat că micuții vor locui cu mama lor într-un conac luxos din Florida, Statele Unite, transmite marca.com.

Dezinteresul lui Piqué a fost mai mult decât vizibil

Imaginile care au devenit cunoscute recent arată afecțiunea pe care o simțea față de cântărețul unor piese precum Ojos así sau Me enamoré, un cântec pe care i l-a dedicat apărătorului blaugrana. Și este că adepții artistului nu lasă să treacă neobservat niciunul dintre momentele în care au apărut în public, iar dezinteresul lui Piqué a fost mai mult decât vizibil.

Reproșurile catalanului au fost constante, îmbrățișări reci precum cea în care Shakira l-a felicitat pentru un premiu sportiv care i-a fost acordat, afirmații în public în care columbianul și-a coborât privirea și imediat s-a remarcat schimbarea de atitudine au ieșit la iveală, dar una în special a atras atenția recent.

“Shakira va fi întotdeauna vedeta”

În imaginile publicate, chipul cântăreței cu părul ei, pune o barieră între ea și fostul jucător de la Barcelona. Pentru a adăuga un pic mai mult dramatism situației, clipul este însoțit de unul dintre cele mai mari hituri ale Barranquillera, care sună astfel: e note entristecida.

Piqué o ia de brațe, astfel că fața cântăreței a devenit serioasă, iar cu părul ei, pune o barieră între ea și fostul jucător al Barcelonei. Pentru a adăuga un pic mai mult dramatism situației, clipul este însoțit de unul dintre cele mai mari hituri ale Barranquillera, care sună astfel:

Ay me voy otra vez, ahí te dejo Madrid… Tus rutinas de piel y tus ganas de huir. Nu vreau lași să mă facă să sufăr, mai bine îmi iau adio de la gura ta de anason…”, melodie compusă în 2001 și care astăzi este folosită de adepții ei pentru a însoți unele dintre publicațiile cântăreței.

Reacțiile nu au întârziat să apară pe Twitter, internauții subliniind că fotbalistul se pare că s-a resimțit de faptul că partenera sa a fost mult mai vizibilă în unele dintre aparițiile ei publice, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat cu el. Printre comentariile cele mai importante se numără: “îl deranja faptul că ea strălucea mai mult decât el”; “nimeni nu-i putea face umbră”; “Shakira va fi întotdeauna vedeta”, printre altele.

Shakira a refuzat să cânte la Cupa Mondială din Qatar din 2022

Deși Shakira a fost una dintre cele mai mediatizate interprete pentru deschiderea Cupei Mondiale, presa spaniolă a confirmat că și cântăreața de la Waka Waka și Hips don’t lie a călcat pe urmele colegei sale și a refuzat să cânte pe pământ qatarez.

Recent, El programa de Ana Rosa, de pe Canal Telecinco din Spania, a dezvăluit că:

“Mi-au confirmat că Shakira nu va cânta la ceremonia de deschidere, dar nu mi-au confirmat că va avea vreun rol pe parcursul Cupei Mondiale”, a declarat Adriana Dorronsoro, jurnalistă în cadrul emisiunii. Un alt jurnalist, care a vorbit și el cu apropiații Shakirei, a declarat că nu au confirmat sută la sută că aceasta va cânta.

citește și...