Lui Gerard Piqué “nu i-a păsat” că Shakira vede fotografiile în care Clara Chia Marți se joacă cu copiii artistei

17.10.2022, 17:18

Iese la iveală faptul că Gerard Piqué știa deja despre fotografiile în care Clara Chia  se joacă cu copiii, dar fotbalistului “nu i-a păsat”. În urmă cu câteva zile, emisiunea El Gordo y La Flaca a dezvăluit câteva fotografii în care Clara Chía Martí apare alături de copiii Shakirei și de Gerard Piqué.

Acum, însă, s-a aflat că însuși fotbalistul a fost cel care a autorizat publicarea acestor imagini, jurnalistul Jordi Martin asigurând că lui Gerard Piqué “nu i-a păsat”.

Gerard Piqué se află încă în ochiul furtunii după ce a pus capăt relației de 12 ani cu Shakira. Săptămâni mai târziu, el a confirmat că noua sa iubită este Clara Chía Martí, o studentă de 23 de ani, transmite panoramaweb.com.

Clara Chía Martí locuiește cu copiii Shakirei

Jurnalistul Jordi Martin a dezvăluit câteva fotografii în care Clara Chia Marți se joacă cu copiii Shakirei pe un teren de fotbal, în timp ce Sasha și Milan se joacă cu Gerard Pique. Unii dintre fanii cântăreței au afirmat că imaginile i-ar putea provoca Shakirei o mare supărare, întrucât s-a aflat că, de la despărțirea de Piqué, aceasta preferă ca copiii să locuiască cu ea în Miami.

Gerard Piqué a fost de acord ca Shakira să o vadă pe Clara Chía Martí locuind cu Sasha și Milán.

“Nu-i pasă”

Fotografiile cu copiii Clarei Chia Marti și ai Shakirei nu au fost o surpriză pentru Gerard Pique, Jordi Martin susținând că știa deja că aceste imagini vor ieși la iveală și că ar fi fost chiar de acord ca ele să facă înconjurul lumii. Potrivit portalului Latfan, reporterul a dezvăluit că i-a cerut permisiunea lui Piqué înainte de a publica fotografiile, la care fotbalistul a răspuns că nu-l interesează.

I-am cerut permisiunea lui Gerard Piqué, l-am întrebat: “Hei, îți pasă dacă aceste fotografii văd lumina zilei sau te-ar putea răni?”, iar răspunsul lui a fost că nu-i pasă”, a comentat jurnalistul.

Gerard Piqué s-ar putea răzbuna pe Shakira

De când Shakira și-a anunțat despărțirea de Gerard Piqué, fotbalistul este în centrul atenției pentru că se comportă ca și cum cei 12 ani de relație  nu s-ar fi întâmplat niciodată. La doar câteva săptămâni de la despărțire, Gerard Piqué a început o relație cu Clara Chía Martí și acum știm că nu i-a păsat dacă imaginile cu tânăra care locuia cu Sasha și Milán au ieșit la iveală. Potrivit fanilor Shakirei, aceasta ar putea fi o răzbunare a fotbalistului împotriva cântăreței.

De asemenea, jurnalistul susține că locul unde au fost făcute imaginile este casa familiei Shakira și Gerard Piqué, astfel că acestea ar putea să o deranjeze foarte tare pe cântăreață, pentru că, pe de o parte, trebuia să vadă cum se înțelege Clara Chía Martí cu Sasha și Milán și, pe de altă parte, să știe că se află în casa în care Shakira și Gerard Piqué au trăit în familie.

citește și...