Primele imagini cu Gerard Piqué alături de noua sa iubită și cei doi fii, dezvăluite

13.10.2022, 14:16

Noua iubită a lui Gerard Pique, Clara Chia Marti, a fost văzută alături de copiii acestuia, pe care îi are cu fosta parteneră Shakira. Imaginile inedite cu copiii lui Piqué alături de noua sa iubită ar fi fost făcute la o proprietate de lux din Pirineii catalani, pe care acesta a cumpărat-o împreună cu Shakira în timp ce se aflau încă într-o relație amoroasă.

Fotbalistul Gerard Piqué Fotbalistul de 35 de ani nu-și ascunde relația cu tânăra specialistă în relații publice Clara Chía Martí. În urmă cu câteva săptămâni au fost arătați împreună la o nuntă și au fost văzuți, de asemenea, plimbându-se împreună pe străzile Barcelonei, ca parte a vieții lor de zi cu zi.

În timp ce încă se află în dispută cu Shakira pentru custodia copiilor lor, Gerard Piqué Ea locuiește deja cu Clara Chía Martí în apartamentul ei luxos din Barcelona și acum s-a aflat că i-a cunoscut deja pe Milan și Sasha și chiar a împărțit o excursie cu copiii pentru a se cunoaște mai bine.

Fotografiile cu Clara Chía Martí pe care Shakira nu vrea să le vadă

Potrivit raportului publicat de revista Marca Magazine, au fost prezentate câteva imagini în care apar băieții jucătorului Barcelonei, Sasha și Milan, alături de studenta la relații publice în programul El Gordo y la Flaca.

Fotografiile din această excursie pe care a făcut-o Gerard Piqué cu Clara Chía Martí și cu copiii pe care îi are în comun cu Shakira Au fost dezvăluite de emisiunea El Gordo y la flaca de pe Univisión, însă jurnalistul Jordi Martin a fost cel care a oferit detaliile acestei întâlniri a noii familii reunite.

Conacul de lux al cântăreței în care Piqué se află în vacanță cu Clara Chía Martí

Fotografiile ar fi fost făcute într-un local din Cendanya, care se află în apropiere de casa lui Pique și a Shakirei, unde fostul cuplu obișnuia să petreacă timp împreună.

Excursia a avut loc în Pirineii catalani, a durat un weekend, iar în fotografiie pe care Shakira nu vrea să le mai vadă, se poate vedea cum Milan și Sasha se distrează alături de noua parteneră a tatălui lor, Clara Chía Martí, în timp ce se joacă cu un câine și o minge într-un peisaj de vis.

În 2016, la șase ani după ce și-au început povestea de dragoste, Shakira și Gerard Piqué au decis să construiască această proprietate luxoasă în comunitatea Bolvir din Girona, în apropiere de granița cu Franța.

Potrivit presei spaniole, cuplul a luat această decizie pentru a folosi casa pentru a-și petrece vacanțele în familie cu cei doi copii, iar cei doi ar fi împărțit costurile de construcție, care s-au ridicat la peste 3 milioane de dolari.

citește și...