Lui Ben Affleck nu-i place ca Jennifer Lopez să împărtășească prea multe detalii despre viața lor personală

10.12.2022, 18:14

Lui Ben Affleck nu îi place ca soția sa Jennifer Lopez să împărtășească prea multe detalii despre relația lor în interviuri. O sursă a dezvăluit pentru Heat Magazine că actorul din Good Will Hunting s-a simțit “neliniștit” când J.Lo a dezvăluit detalii private despre ei în conversația cu Zane Lowe pentru Apple Music. “J-Lo vrea să strige despre dragostea lor de pe acoperișuri, dar să vorbească despre cum a simțit că va muri când s-au despărțit prima dată? Asta este la un cu totul alt nivel”, a împărtășit persoana din interior.

“Ben nu are de gând să cenzureze ceea ce J-Lo are voie să spună atunci când vrea să dea interviuri, dar îl face să se simtă puțin inconfortabil faptul că ea a intrat în detalii atât de grafice despre momentele lor bune și rele”, a declarat sursa.

“Să treacă peste lucruri vechi și să povestească experiențe foarte personale pe care le-au avut în trecut nu este deloc stilul lui”, a adăugat sursa despre Affleck, care are reputația de a-și păstra viața personală foarte privată.

Affleck “știa la ce se angajează” atunci când s-a cuplat cu Lopez

“Înțelege că ea găsește cathartic să împărtășească detalii despre povestea lor de dragoste și despre cum au ajuns să fie fericiți până la adânci bătrâneți, dar în ceea ce-l privește pe el, este totuși ciudat și exagerat”, a mai spus sursa.

Persoana din interior a continuat să adauge că Affleck “știa la ce se angajează” atunci când s-a cuplat cu Lopez, dar tot nu-i place când se discută deschis despre viața lui.

“Asta este la un cu totul alt nivel”

“J-Lo vrea să strige despre dragostea lor de pe acoperișuri, dar să vorbească despre cum a simțit că va muri când s-au despărțit prima dată? Asta este la un cu totul alt nivel”, a împărtășit persoana din interior.

 

 

citește și...