Jennifer Lopez spune că “se simțea de parcă ar fi murit” după despărțirea de Ben Affleck. “Timp de 18 ani nu am putut să fac lucrurile cum trebuie”

29.11.2022, 13:16

Jennifer Lopez a vorbit sincer despre durerea sufletească pe care a îndurat-o după ce a anulat logodna cu Ben Affleck în urmă cu mai bine de 20 de ani. “A fost atât de dureros după ce ne-am despărțit. A fost cea mai mare durere sufletească din viața mea. Și, sincer, am simțit că voi muri. M-a trimis într-o spirală pentru următorii 18 ani în care… nu am putut să fac lucrurile cum trebuie”. 

Într-un nou interviu acordat lui Zane Lowe pentru Apple Music, multi-fenomenul a reflectat asupra celei de-a 20-a aniversări a celui de-al treilea album de studio revoluționar al ei, This Is Me… Then, care a documentat relația ei epică și extrem de analizată cu Affleck, de care s-a despărțit în cele din urmă în 2004.

Viitorul album al lui Lopez, This Is Me… Now, onorează din nou povestea ei de dragoste cu actorul premiat cu Oscar, subliniind reîntâlnirea și căsătoria lor la două decenii după ce s-au despărțit, transmite pagesix.com.

“A fost atât de dureros după ce ne-am despărțit”

“Acel album, This Is Me… Then, a surprins cu adevărat un moment în care m-am îndrăgostit de iubirea vieții mele. Totul este chiar acolo pe disc și nici măcar nu mi-am dat seama ce se întâmplă sau ce fac. A fost doar fiecare zi mergând de pe platou la studioul de înregistrări, făcând chestia aia, fiind îndrăgostită, el venind în studio”, a declarat ea pentru Lowe. “Când ascult versurile acum, nici măcar nu mi-am dat seama că scriam o parte din povestea noastră care avea să se întâmple, ceea ce a fost bolnav. … Nici măcar nu mi-am dat seama că a fost un fel de profeție într-un fel.”

Lopez și-a amintit că a refuzat să cânte melodii de pe album după despărțirea lor. “Nici măcar nu aș fi interpretat aceste înregistrări”, a explicat ea. “A fost atât de dureros după ce ne-am despărțit. Odată ce am anulat nunta de acum 20 de ani, a fost cea mai mare durere sufletească din viața mea. Și, sincer, am simțit că voi muri. M-a trimis într-o spirală pentru următorii 18 ani în care… nu am putut să fac lucrurile cum trebuie. Dar acum, 20 de ani mai târziu, totul are un final fericit. Are cel mai frumos final care nu s-ar întâmpla niciodată la Hollywood. Ei ar fi de genul ‘asta nu s-ar întâmpla niciodată, așa că nu vom scrie asta, pentru că nimeni nu ar crede asta’ final”.

“Ne-a distrus. Asta a fost o parte din ceea ce ne-a distrus”

Ea a spus că Affleck chiar a întrebat de ce nu a interpretat melodii din “This Is Me”… Apoi, odată ce cei doi și-au reluat relația. “Este amuzant, pentru că atunci când eu și Ben ne-am împăcat, el mi-a spus: ‘Nu ai cântat niciodată cântecele'”, a spus ea. “A fost o parte din mine atunci pe care a trebuit să o pun deoparte pentru a merge mai departe și a supraviețui. A fost o tactică de supraviețuire, cu siguranță”.

Cuplul s-a despărțit inițial din cauza presiunii externe pe care mass-media și publicul au pus-o asupra relației lor, a spus Lopez.

“Ne-a distrus. Asta a fost o parte din ceea ce ne-a distrus, a fost energia exterioară care venea asupra noastră”, a spus ea. “Ne-am iubit unul pe celălalt. A fost greu. S-a simțit uneori nedrept, dar niciunul dintre noi nu este acea persoană care să fie genul: “Vai de mine”. Așa că ne-am spus: ‘Ei bine, trebuie doar să ne ștergem praful și să continuăm să mergem mai departe’. Și cred că, în cel mai ciudat mod, asta ne-a motivat pe amândoi să devenim și să facem lucrurile pe care am ajuns să le facem, adică să intrăm în viteză maximă.”

Lopez i-a spus lui Lowe că se simte cel mai inspirată să scrie și să facă muzică atunci când este fericită în dragoste, motiv pentru care s-a întors în studio pentru a înregistra cel mai recent album al său la reîntâlnirea cu Affleck. “Când el a revenit în viața mea, din nou s-a întâmplat același lucru, în care m-am simțit atât de inspirată și atât de copleșită de emoții, încât acestea se revărsau din mine”, a spus ea. “Când mă simt bine, scriu muzică. Și am scris muzică și am intrat în studio în luna mai, cred, iar în august, când ne-am căsătorit, era gata.”

citește și...