Lucrurile pe care nu le știai despre Iulia Albu. ”Am fost o tipă băieţoasă în copilărie”

23.10.2022, 14:13
Lucrurile pe care nu le știai despre Iulia Albu. ”Am fost o tipă băieţoasă în copilărie”
Lucrurile pe care nu le ștoai despre Iulia Albu.

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 41 de ani, a scos la iveală lucruri mai puțin știute din viața sa. Aceasta a povestit cum era în vremea copilăriei. ”Am avut doar coafuri băieţeşti şi am purtat o bună parte din viaţă doar haine băieţeşti, poate şi de asta am fost o tipă băieţoasă în copilărie”,  a mărturisit vedeta.

Iulia Albu este un cunoscut critic de modă. În plan personal, Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri de-a lungul anilor. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Într-un interviu pentru click.ro, Iulia Albu și-a amintit de vremurile copuilăriei. Aceasta a mărturisit că tatăl său și-a dorit să aibă un băiat. Vedeta a mărturisit că în copilărie era foarte băiețoasă și până la vârsta de 13 ani nu a fost deloc o domnișoară elegantă.

Lucrurile pe care nu le știai despre Iulia Albu. ”Nu, nu am fost o domnişoară elegantă, până la 13 ani”

„Gândindu-mă acum dacă ar fi fost vreun vis pe care aş fi vrut să mi-l îndeplinesc în copilărie, acela ar fi fost să îl întâlnesc pe Bruce Lee! Şi nicidecum să intru într-un atelier de designer sau să fiu celebră pentru o zi! Tatăl meu şi-a dorit cu ardoare să aibă un băiat, drept pentru care viaţa i-a dăruit două fiice”, a dezvăluit Iulia Albu.

”Fireşte că, fiind prima născută, am avut doar coafuri băieţeşti şi am purtat o bună parte din viaţă doar haine băieţeşti, poate şi de asta am fost o tipă băieţoasă în copilărie! Nu, nu am fost o domnişoară elegantă, până la 13 ani! Atunci lucrurile s-au schimbat fundamental, mai ales sub influenţa mătuşii mele, regretata actriţă Ileana Focşa”, a adăugat criticul de modă.

 

citește și...