Lucrurile pe care Laura Cosoi nu le-a mai spus despre soțul său. ”Am sesizat asta încă de la începutul relației noastre”

29.12.2021, 16:20
Lucrurile pe care Laura Cosoi nu le-a mai spus despre soțul său. ”Am sesizat asta încă de la începutul relației noastre”
Lucrurile pe care Laura Cosoi nu le-a mai spus despre soțul său. ”Am sesizat asta încă de la începutul relației noastre”

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre partenerul său de viață, în cadrul unui interviu. ”Am sesizat asta încă de la începutul relației noastre”, a spus vedeta despre soțul său, Cosmin Curticăpean. Cei doi formează un cuplu foarte unit și au o familie fericită alături de cele două fetițe ale lor.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului trecut, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind încărcinată cu cel de-al treilea copil.

Laura Cosoi a făcut declarații, într-un interviu pentru publicația Formula AS, despre soțul ei, Cosmin Curticăpean. ”Cosmin are atât de multe virtuți! Însă mai presus de toate sunt două, ambele la fel de puternice: credința lui în Dumnezeu și felul în care își prețuiește familia. Cosmin e un om foarte credincios, se roagă în fiecare seară… Am sesizat asta încă de la începutul relației noastre: că avem în comun iubirea de Dumnezeu. Ceea ce, firește, ne-a apropiat la nivel profund, sufletește și spiri­tual. Apoi, pe lumea asta, pentru Cosmin nu există ceva mai presus de noi, familia lui!”, a spus vedeta despre partenerul ei de viață.

Lucrurile pe care Laura Cosoi nu le-a mai spus despre soțul său. ”Suntem convinși că noi am fost făcuți să fim împreună”

Laura Cosoi a vorbit despre calitățile partenerului ei de viață și a afirmat că ambii sunt convinși că le-a fost scris să fie împreună. ”Pentru Cos­min nu există altă viață și altă preocupare de­cât familia: totul este pentru noi! Iubirea, gân­du­rile, grija, munca lui, totul e pentru noi! Pur și sim­plu, el trăiește pentru noi și se încarcă din viața trăită alături de noi. Și mai e ceva special: acolo unde eu mă bazez pe instinct și pe emoție ca lucrurile să-mi iasă bine, el aplică logica și unele calcule matematice, și rezultatul este la fel de bun…

Neașteptat, fiind un om ana­litic și lucid, Cosmin e și un om foarte bogat emo­țional, foarte cald și iubitor și care știe să-și co­munice pe deplin sentimentele. Pe de altă parte, sun­tem convinși că noi am fost făcuți să fim împre­ună, să al­cătuim o fa­milie, n-avem ni­cio îndoială că așa ne-a fost scris. Chiar dacă ne-am fi îm­potrivit acestei legături, tot împre­ună am fi ajuns. Eu și Cosmin ne cunoaștem din 2003, dar mult timp n-am format un cuplu, am fost doar pri­eteni. Apoi, brusc, s-au ali­niat stelele, am de­venit un cu­plu, iar azi, uită-ne, tot împreună, o familie”, a mai declarat actrița.

Laura Cosoi a explicat că deși ar fi putut să erenunțe la carieră pentru familie, a ales să nu facă acest lucru: ”Ar fi existat și opțiunea asta, să renunț la carieră pentru familie. Cosmin ne poate între­ține fără probleme. Iar în mine se dă con­tinuu o luptă în sensul ăsta: dacă n-ar fi mai bi­ne să-mi dedic chiar tot timpul copiilor, fami­liei. Ei sunt marea mea realizare! Pe de altă parte, vreau să-mi păstrez și o altă valoare în fața copiilor mei. Nu vreau să fiu doar o mamă care schimbă scutece și face de mân­care, ci vreau să fiu și un exemplu la nivel de profesie pentru fetele mele, așa cum părinții mei au fost un exemplu pentru mine”.

citește și...