Lucrurile pe care Augustin Viziru nu le-a mai spus despre partenera lui de viață. ”Nu îi place genul acesta de viață”

19.12.2020, 11:39
Lucrurile pe care Augustin Viziru nu le-a mai spus despre partenera lui de viață. ”Nu îi place genul acesta de viață”

Augustin Viziru a oferit amănunte despre partenera sa de viață, cea care l-a făcut tătic pentru prima dată.

Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara aceasta. Fetița lui a venit pe lume în data de 14 iunie. Despre partenera sa de viață, Augustin Viziru nu a dat prea multe detalii, însă într-un interviu pentru revista Viva, actorul a explicat că acesta preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

”Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață. Și tocmai din acest motiv suntem împreună! Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere”, a spus acesta.

Augustin Viziru, detalii despre partenera dsa de viață

Augustin Viziru a mai afirmat că este foarte fericit alături de partenera sa de viață.

”Atâta timp cât formăm un cuplu, îți dai seama că sunt extrem de mulțumit și fericit de cum este ea acum!”, a spus el.

”Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor, sub nicio formă. Dar dacă reușești să mă înțelegi, dacă îți pot da luna de pe cer, ți-o aduc. Trebuie doar să mă înțelegi”, a completat acesta.

 

Augustin Viziru a câștigat emisiunea ”Ferma” 2020

Augustin Viziru este cel care a câștigat emisiunea ”Ferma” din acest sezon și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac.

Acesta a mărturisit ce va face cu premiu câștigat la emisiune. ”Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea”, a spus Augustin Viziru, potrivit sursei citate.

Augustin Viziru a explicat câte kilograme a slăbit la show și ce i s-a părut cel mai greu pe durata emisiunii. ”Nu am slăbit foarte multe kilograme, undeva la 5 kg. Începusem să slăbesc dinainte să plec în competiție și deja am cu 22 kg mai puțin. Cel mai greu într-un joc de felul acesta, fiind un joc de socializare, este partea de a interacționa cu oamenii, în condiții grele. Fiecare are un comportament, temperament și când ieși din zona de confort, orice te deranjează. Orice mic detaliu face diferența și poți ajunge într-o postură foarte neplăcută”, a mai spus el.

citește și...