Lucrurile pe care Alex Velea nu le-a mai spus despre relația cu Antonia. ”Au încercat să ne distrugă cu treaba asta”

05.03.2021, 16:35
Lucrurile pe care Alex Velea nu le-a mai spus despre relația cu Antonia. ”Au încercat să ne distrugă cu treaba asta”
Lucrurile pe care Alex Velea nu le-a mai spus despre relația cu Antonia. ”Au încercat să ne distrugă cu treaba asta”

Alex Velea a mărturisit că atât el, cât și Antonia, au avut de suferit la începutul relației lor.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat că divorțul lor a fost pronunțat.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

Lucrurile pe care Alex Velea nu le-a mai spus despre relația cu Antonia. ”Nu suntem primul cuplu care provine din mariaje eșuate”

La postul de televiziune Antena Stras, Alex Velea a povestit ce s-a întâmplat după ce el și Antonia au confirmat relația și cum au făcut față comentariilor care s-au făcut pe seama lor.

„Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care șia-u căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers”, a declareat Alex Velea, relatează spynews.ro.

„Până la urmă oamenii ne-au luat în brațe când am spus că da, suntem împreună, urmează să avem și un copil. Că așa a fost anunțul și am intrat în normalitate. Ea a trăit experiența asta de a avea un copil la o vârstă extrem de fragedă, la 20 de ani, dar până la urmă este foarte bine pentru că așa a vrut Dumnezeu. Este o mamă tânără și fericită, împlinită”, a completat Alex Velea.

citește și...