Lucruri pe care nu le știai despre cei născuți în zodia Leu

25.01.2021, 12:20
Lucruri pe care nu le știai despre cei născuți în zodia Leu
Lucruri pe care nu le știai despre cei născuți în zodia Leu

Nativii din zodia Leu au tot felul de pasiuni, pe care nu toți le știu despre acești nativi.

Persoanele născute în perioada 23 iulie-22 august, adică în zodia Leu, sunt considerate puternice, curajoase și cu dorință de aventură. Însă există și lucruri mai puțin cunoscute despre nativii din zodia Leu.

Astfel, celor născuți în zodia Leu le plac foarte mult animalele. Sunt cuceriți de orice animal pe care îl întâlnesc și nu rezistă să nu-și arate afecțiunea față de acestea.

Leilor le place să miroasă bine

Nativii din zodia Leu sunt mari pasionați de parfumuri. Le place să miroasă tot timpul bine, dar și altfel, și schimbă adeseori parfumurile chiar dacă sticla de colonie este consumată doar pe jumătate.

Persoanele născute sub semnul Leului adoră să facă cadouri celor pe care îi plac, astfel că dăruiesc multe luucruri doar pentru a-i edea fericiți pe cei din jurul lor.

Despre cei născuți în zodia Leu, specialiștii în astrologie mai spun că sunt persoane extrem de responsabile. Nu le place să lase lucrurile de pe io zi pe alta și fac tot ce le stă în putință pentru a rezolva orice problemă.

Leilor le place mâncarea bună

De asemenea, nativilor din zodia Leu le place mâncarea bună.

Nu vor ezita să plătească oricât pentru un preparat pentru a-și satisface papilele gustative.

Persoanele aflate sunt semnul Leului sunt pasionate de muzică. Le place să asculte muzică indiferect unde s-ar afla, fie că este vorba de mașină, serviciu sau chiar în timp ce fac baie.

Despre zodia Leu

Principalele trăsături ale zodiei Leu sunt calitatea de conducător, siguranța de sine, generozitatea și creativitatea.

Cea mai puternică dorință a nativului din zodia Leu fiind să strălucească, să fie în prim plan, ceea ce generează defectele caracteristice ale nativului din zodia Leu, precum aroganța și vanitatea.

Pietrele asociate Leului sunt: onixul, rubinul, chihlimbarul, iar numerele norocoase sunt 5, 14, 23, 32, 41, 50. Culori preferate ale unui Leu pot fi auriu, portocaliu sau roșu, iar elementul definitoriu pentru zodia Leu este focul. Leul este compatibil cu nativi din zodiile: Balanță, Săgetător, Berbec, Gemeni și Leu.

 

citește și...