Ce viciu ai în funcție de zodie. Leii, dependenți de jocuri de noroc

20.01.2021, 11:43
Ce viciu ai în funcție de zodie. Leii, dependenți de jocuri de noroc

Fie că este vorba despre jocuri de noroc, alcool sau fumat, orice persoană este predispusă la a avea anumite dependențe sau vicii, în funție de zodie.

Specialiștii în astrologie susțin că există vicii și dependențe asociate fiecărui semn zodiacal.

Nativii din zodia Berbec sunt fumători înrăiți și au și o predispoziție pentru dependența de alcool. Odată ce au căzut în această patimă este greu să mai fie determinați să renunțe.

Gemenii, predispuși la dependența de sex

Taurii sunt predispuși să exagereze cu mâncarea, dar și cu băutura. De asemenea, persoanele născute sub acesrt semn astral pun mare preț pe sexualitate și senzualitate, astfel că pot cădea adeseori în capcana frustrării sexuale.

Gemenii sunt predispuși la dependență de țigări. De asemenea, nativii din această zodie sunt foarte pasionali și sunt predispușiu la dependența de sex.

Racii au tendiția de a se refugia în mâncare. De asemenea, aceștia sunt predispuși la dependența de tutun.

Leii, dependenți de jocurile de noroc

Cei născuți în zodia Leu sunt considerați printre cei mai vicioși din zodiac. Sunt predispuși la dependența de jocuri de noroc, dar și la cea de alcool. De asemenea, nici infidelitatea nu le este străină. le place să facă totul în exces.

Despre nativii din zodia Fecioarei se spune că cea mai mare dependență a lor este cea legată de muncă. Sunt atât de meticuloși încât nu suportă să vadă că totul în jurul lor este perfect aranjat. Sunt tot timpul implicați într-o activitate pentru că nu le place să stea degeaba.

Balanțele nu se adaptaează prea bine la realitate, astfel că sunt predispuse la dependență de calmante, dar și de alcool.

Săgetătorii, predilecție pentru lux

Potrivit specialiștilor în astrologie, cei din zodia Scorpion sunt predispuși la dependență de sex. În plus, sunt dependenți de cumpărături, astfel că ccheltuiesc foarte mulți bani pe haine, dar și pe restaurante scumpe.

Săgetătorii au o predilecție pentru lux, aruncând cu banii pe tot ceea ce le poate crea plăcere. De asemenea, alte vicii ale acestor nativi ar fi fumatul, alcoolul, dar și mâncatul în mod excesiv.

Persoanele din zodia Capricorn sunt obsedate de dorința de a avea foarte mulți bani, astfel că atenția lor este concentrată adesea acestui lucru, pentru că vor să le arate celor din jur că-și pot permite orice extravaganță. De multe ori fac achiziții care nu întotdeauna se dovedesc a fi utile.

Peștii își îneacă amarul în alcool

Vărsătorilor le place aventura și sunt dependenți de adrenalină, încercând să facă întotdeauna cele mai neașteptate și nebunești lucruri.

Fac întotdeauna ce doresc și tind să-și impună propriile reguli în fața celorlalți.

Peștii sunt persoane extrem de sensibile și atunci când suferă sau sunt supărați au tendința de a se refugia în alcool.

citește și...