Ce nu suporți în funcție de zodie. Taurii urăsc să fie pe locul doi

21.01.2021, 15:23
Ce nu suporți în funcție de zodie. Taurii urăsc să fie pe locul doi
Ce nu suporți în funcție de zodie. Taurii urăsc să fie pe locul doi

Există lucruri pe care nativii din fiecare zodie nu le suportă. Unii nativi detestă să fie criticați, alții să nu li se acorde atenție.

Iată mai jos care sunt lucrurile pe care nativii din fiecare zodie nu le suportă:

Nativii din Berbec nu suportă ca oamenii să presupună despre ei că sunt persoane egocentrice și că le pasă doar de ei. De asemenea, nu le place ca ceilalți să considere că știu totul despre ei.

Taurii nu suportă să fie pe planul secund

Despre nativii din zodia Taur se spune că nu suportă sub nicio fiormă să fie pe planul doi. Urăsc să fie considerați ”plan de rezervă” și să fie căutați de amici doar când aceștia nu mai au o altă soluție sau doar când au neapărat nevoie de ceva.

Gemenilor nu le place sub nicio formă să fie criticați pentru că le este foarte greu să accepte că au greșit. În plus, nu vor admite niciodată ca cineva să le spună cum ar fi procedat într-o anumită situație dacă ar fi fost în locul lor.

Cei născuți în zodia Rac detestă să fie respinși de cei din jur. Nu suportă ca oamenii cu care au făcut planuri să le anuleze și nici să-i lase baltă.

Leii detestă să fie comparați cu ceilalți

Nativii din zodia Leu detestă cel mai mult să fie comparați cu altcineva. Se consideră persoane cu totul speciale și unice, astfel că nu vor să audă cu niciun preț că sunt comparați cu alte persoane. nu le place să simtă că concurează cu ceilalți.

Celor născuți în zodia Fecioarei nu le place atunci când cei din jur se îndepărtează de ei fără a da nicio explicație, dat fiind că ei sunt întotdeauna sinceri și corecți și spun lucrurilor pe nume.

Balanțele detestă să fie invizibile pentru cei din jur. Nu suportă să fie ignorate și să se simtă singure chiar dacă sunt înconjurate de o mulțime de oameni. Nu vor să treacă neobservate.

Scorpionii vor ca lumea să pună preț pe părerea lor

Despre Scorpioni se spune că nu acceptă ca lumea să nu pună preț pe părerile lor și că nimenănui nu-i pasă de ceea ce cred sau gândesc ei. Nu vor avea niciodată suficientă putere de a spune ce îi deranjează pentru că detestă să fie vulnerabili.

Pe nativii din zodia Săgetător îi deranjează cel mai mult lipsa de politețe. De asemenea, nu suportă ca persoanele din jur să nu aprecieze ceea ce ei fac pentru ele.

Persoanele născute în zodia Capricorn nu suportă eșecul. Suferă enorm atunci când lucrurile nu ies așa cum le planifică ei. Îi deranjează să recunoască că au greșit pentru că știu cât de capabile sunt.

Vărsătorii nu suportă să fie criticați

Vărsătorii detestă să fie criticat pentru că sunt diferiți și că nu au pasiuni comune cu ceilalți.

Vărsătorii vor considera întotdeauna că în spatele comentariilor care se fac pe seama lor se ascun răutate, invidie și lipsă de respect.

Peștii sunt sensibili și au nevoie de atenția celor din jur, iar dacă nu o primesc suferă enorm de mult. De asemenea, naticii din zodia Pești nu suportă singurătatea.

citește și...