FOTO / Momente de panică în echipa Războincilor de la ”Survivor România”. Cum a fost găsită Ramona Crăcunescu de colegii ei

23.02.2022, 12:32
FOTO / Momente de panică în echipa Războincilor de la ”Survivor România”. Cum a fost găsită Ramona Crăcunescu de colegii ei
FOTO / Momente de panică în echipa Războincilor de la ”Survivor România”. Cum a fost găsită Ramona Crăcunescu de colegii ei

Momente de panică în tabăra echipei Războinicilor de la concursulul ”Survivor România. Ramona Crăciunescu a fost găsită leșinată, în miez de noapte, de către colegii săi de echipă, care au încercat să o ajute până la sosirea echipajului medical. Ramona Crăciunescu a fost ulterior transportată la spital.

Ramona Crăciunescu face parte din echipa Războinicilor de la concursul ”Survivor România”.  În ediția din data de 22 februarie 2022 a emisiunii de la Pro TV, Ramona Crăciunescu a trecut prin momente extrem de dificile. În miezul nopții, colegii săi din echipa Războinicilor s-au trezit și și-au dat seama că ceva s-a întâmplat cu Ramona.

Aceștia au găsit-o leșinată, iar ulterior Ramona Crăciunescu a fost transportată de urgență la spital. Războinicii au încercat să aibă grijă de ea cum au știut mai bine, până a ajuns echipajul medical.

Momente de panică în echipa Războincilor de la ”Survivor România”. Ramona Crăciunescu: ”Nu știu ce s-a întâmplat”

“Ramona Crăciunescu a acuzat niște dureri de dimineață. S-a simțit rău, am dus-o la medic”, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel în cadrul emisiunii, potrivit click.ro.

După incident, Ramona Crăciunescu s-a întors în tabără și a declarat că nu știe ce s-a întâmplat cu ea: “Nu știu ce s-a întâmplat, decât că m-am trezit la spital. Nu-mi aduc aminte nimic, nici drumul, nici ambulanța”.

Ramona Crăciunescu are o poveste de viață dureroasă

Ramona Crăciunescu a trecut printr-o mare tragedie în urmă cu câțiva ani. Rulota în care se afla la mare, cu familia ei, a luat foc. În urma incendiului care a avut loc în 2017, fetița sa de șase an a murit. Iubitul Ramonei a încetat din viață o săptămână mai târziu, la spital. Despre momentele cumplite prin care a trecut a vorbit aceasta, cu lacrimi în ochi, la ”Survivor România”, unde a primit o fotografe cu fiul ei.

“Poza aceasta ar fi fost completă dacă în ea se afla și fiica mea. Avea șase ani când a trecut dincolo, când a avut loc accidentul. Eram în weekend la mare cu toții, eu, iubitul meu și copiii. Era ultima seară pe care o petreceam acolo. În timp ce îi făceam baie fetiței am observat o lumină foarte puternică. Am ieșit, deja luase foc toată rulota. Am încercat să îl sting, dar mi-a luat foc tot părul. M-am rostogolit pe jos ca să sting flăcările și să pot intra după fetiță… dar, în foc nu poți intra… A fost o explozie. Băiatul a apucat să iasă, că era fix în spatele meu, și prietenul meu ieșise, dar era ars pe brațe… Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva… să simtă că este atât de neputincios”, a spus Ramona Crăciunescu.

“Am intrat de mai multe ori, am luat foc amândoi, și tot n-am găsit-o. El a decedat la șapte zile după accident, eu am fost în comă, n-am participat la înmormântarea fetiței, nici a iubitului”, a adăugat concurenta.

citește și...