Lucruri neștiute despre Lidia Fecioru. ”Cam un sfert din țară mi-a trecut prin mână”

01.06.2021, 15:37
Lucruri neștiute despre Lidia Fecioru. ”Cam un sfert din țară mi-a trecut prin mână”
Lucruri neștiute despre Lidia Fecioru. ”Cam un sfert din țară mi-a trecut prin mână”

Lidia Fecioru, astrologul cunoscut de la postul de televiziune Antena 3, a dat amănunte mai puțin cunoscute despre viața sa.

Lidia Fecioru este cunoscută ca bioterapeut și parapsiholog. Însă, aceasta a avut și alte meserii, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

“Am muncit foarte mult, dar zbuciumul a fost până atunci, pentru că am făcut facultate, am făcut școală de coafeză ca să am o meserie. Tot timpul tata îmi spunea că meseria este brățară de aur. Am fost 6 ani coafeză, iar de fiecare dată când aveam examenele îmi luam concediu”, a declarat Lidia Fecioru, citată de a1.ro.

Lidia Fecioru: ”Încă de când am intrat la facultate gândul meu era să mă fac neurochirurg”

Lidia Fecioru a afirmat că a fost pasionată de medicină.

“Mi-am ales specializarea, criminalistică medicină legal, morfologie, îmi plăcea tot ce ținea de misterele morții. Încă de când am intrat la facultate gândul meu era să mă fac neurochirurg, cred că eram un bun neorochirurg”, a explicat aceasta.

Despre activitatea sa în domeniul parapsihologiei, Lidia Fecioru a afirmat: “Pe mine nu eu m-am făcut cunoscută, oamenii m-au făcut cunoscută, pentru că am muncit foarte mult. Dacă stau să mă întreb câtă lume mi-a trecut mie prin mână din țară, cam un sfert din țară mi-a trecut prin mână. Erau zile întregi, săptămâni întregi când aveam 100 de oameni care îmi intrau în casă, pe care am pus mâna. Mă simțeam obosită doar când întrerupream activitatea și nu mai făceam ședințe”.

citește și...