Amalia Năstase a rămas repetentă în facultate. ”M-am simțit foarte rușinată”

31.05.2021, 11:39
Amalia Năstase a rămas repetentă în facultate. ”M-am simțit foarte rușinată”
Amalia Năstase a rămas repetentă în facultate. ”M-am simțit foarte rușinată”

Amalia Nastase și-a amintit de perioada studenției. Aceasta a dezvăluit că a rămas repetentă în facultate.

Amalia Năstase a urmat Facultatea de Finanțe-Bănci. Vedeta a mărturisit, la podcastul lui Mihai Petre, că a rămas repetentă la dacultate din cauza programării.

”La facultate am repetat un an. Am rămas repetentă pentru programare. Noi la facultate făceam chestii din neanturile istoriei. Eu, de capul meu, am învățat să scriu un software, dar în același timp rămâneam repetentă pentru că nu puteam să învăț un limbaj de programare arhaic pe care nu trebuia să îl învețe un student la Finanțe Bănci, trebuia să-l învețe cineva care face programare. Am fost distrusă pentru că am rămas repetentă. Rușinea cuvintelor ”rămâi repetent”. Țin minte că la un moment dat mi-am băgat mâna în păr și am rămas cu un smoc de păr de stres și de rușine în ea pentru că am rămas repetentă. În același timp lucram și la țigări, făceam sampling, câștigam o grămadă de bani, predam engleză la o grădiniță privată, lucram și la asigurările astea. M-am simțit foarte rușinată și n-aș vrea niciodată să simtă copiii mei ce am simțit eu”, a povestit Amalia Năstase, citată de revista Unica.

Ce a declarat Amalia Năstase despre divorțul de Ilie Năstase

Amalia Năstase a divorțat de Ilie Năstase în urmă cu peste zece ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Alessia și Emma. În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma. Cu toate acestea, Amalia Năstase poartă în continuare, inclusiv în acte, numele fostului partener de viață, legendarul campion de tenis Ilie Năstase.

Despre divorțul de Ilie Năstase, Amalia Năstase a spus că a fost una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

“Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: ”unde te duci, ești nebună, ai copii!”. Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: ”Doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț”. După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal”, a mărturisit aceasta recent.

citește și...