Lucrul pe care Alexandru Ciucu l-a interzis categoric fetelor sale! Ce nu au voie să facă Carolina şi Raisa. E legat de mama lor

06.10.2022, 14:46
Lucrul pe care Alexandru Ciucu l-a interzis categoric fetelor sale! Ce nu au voie să facă Carolina şi Raisa. E legat de mama lor
Lucrul pe care Alexandru Ciucu l-a interzis categoric fetelor sale! Ce nu au voie să facă Carolina şi Raisa. E legat de mama lor

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au decis de comun acord să se despartă după 12 ani de mariaj și doi copii. La începutul acestui an, solista a fost cea care a anunțat că s-a despărțit de tatăl fiicelor sale.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au spus adio după 12 ani de căsătorie! La început de an, aceștia au depus actele de divorț. Cântăreața a fost prima care a anunțat public că nu mai formează un cuplu cu tatăl fiicelor sale.

La scurt timp după declarațiile făcute pe rețelele de socializare, cunoscutul designer designerul a intentat o ordonanță președințială prin care a solicitat ca domiciliul copiilor să fie trecut la el, însă instanța i-a respins cererea de două ori.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se luptă în instanță pentru custodia fiicelor

În cele din urmă, magistrații au hotărât ca fetițele să locuiască momentan la mama lor. Lucru care nu a fost deloc pe placul creatorului de modă. Din nefericire, aceștia se luptă în continuare pentru custodia micuțelor lor, iar procesul de divorț este departe de a se finaliza.

Și asta pentru că, Alexandru Ciucu, le-a interzis anumite lucruri fetelor sale, mai ales de când locuiesc cu mama lor.

În doar câteva săptămâni, cei doi foști parteneri vor avea un nou termen al procesului de divorț, însă Alina Sorescu încearcă din răsputeri să-și vadă de cariera muzicală, care reprezintă singura ei sursă de venit în acest moment.

Alexandru Ciucu nu este de acord ca fetele lui să meargă la concertele Alinei Sorescu

Deși mama lor le-a luat în repetate rânduri pe fete la concerte, se pare că acest lucru nu mai este valabil de acum înainte. Alexandru Ciucu s-ar fi opus ca micuțele lui să mai meargă show-urile organizate de artistă

„Alina nu are acest acord. Fetele nu pot participa la nicio activitate, dacă părinții lor nu ajung la o înțelegere pe marginea acestui aspect. Ambele au voce și sunt foarte talentate”, a precizat o persoană din apropierea celor doi pentru Playtech. 

Ce spunea artista despre presupusa amantă a lui Ciucu

La începutul lui 2021, Alina Sorescu a reacționat după ce s-a zvonit că ar fi fost înșelată de soțul său, Alexandru Ciucu.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus la Exclusiv VIP, Alina Sorescu.

Solista nu a negat informațiile apărute în presă despre Alexandru Ciucu, dar a preferat să vorbescă mai mult despre planurile ei de viitor.

„Tind să cred că m-a schimbat în bine această perioada. Eu simt că sunt mai puternică după pandemie. Mi-am vazut constant și cu grijă de drumul meu, mi-am concentrat atenția pe fetițele mele. Am școala de muzică „Picii lui Soreasca”, am avut un proiect în TVR. Simt că întotdeauna mi-au ieșit lucrurile, am avut mereu răbdare și oamenii știu că sunt un om serios”, a mai spus Alina Sorescu.

citește și...