Vica Blochina se pregătește să-i facă buletinul fiului ei și al lui Victor Pițurcă. ”Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su”

17.07.2021, 15:17
Vica Blochina se pregătește să-i facă buletinul fiului ei și al lui Victor Pițurcă. ”Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su”
Vica Blochina se pregătește să-i facă buletinul fiului ei și al lui Victor Pițurcă. ”Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su”

Vica Blochina se pregătește să-i facă buletinul fiului ei, Edan, pe care îl are din povestea de dcragoste pe care a trăit-o cu fostul fotbalist și actual antrenor Victor Puițurcă. Edan a împlinit 14 ani. ”Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su” , a declarat Vica Blochina la o emisiune de televiziune.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Edan, băiatul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă, a împlinit 14 ani și trebuie să-și facă buletinul. Vica Blochina a vorbit despre acest lucru la o emisiune de televiziune.

Vica Blochina se pregătește să-i facă buletinul fiului ei și al lui Victor Pițurcă. ”Nu am avut timp, pentru că trebuie să umblu”

Vica Blochina a explicat că nu i-a făcut încă buletinul fiului ei și al lui Victor Pițurcă pentru acest lucru presupune foarte multă alergătură, iar deocamdată vrea să se bucure de vacanțe.

“Am avut doi ani foarte buni. Am copil, casă, sunt mulțumită. Edan a făcut 14 ani. Trebuie să-i fac buletinul. Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su. Are și cetățenie lituaniană Edan. Nu am avut timp, pentru că trebuie să umblu și prefer acum să mă bucur de vară, de vacanțe”, a declarat Vica Blochina la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, potrivit click.ro.

Vica Blochina, despre cel mai greu moment pe care l-a trăit din cauza lui Victor Pițurcă

Vica Blochina a dezvăluit recent, la o emisiune de televiziune, care a fost cel mai greu moment pe care l-a trăit din cauza lui Victor Pițurcă. Acesta nu uită momentul în care Victor Pițurcă a venit să facă testul de paternitate la IML.

”Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit sa facă testul de paternitate. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic nu știa. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul. Băiatul țipa: tati, sunt eu Edan! A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul. El a dispărut din viața copilului și copilul știa că el este plecat”, a declarat Vica Blochina.

citește și...