VIDEO EXCLUSIV / Ce a făcut Vica Blochina înainte de ziua ei de naștere. Vedeta nu se dă în lături de la nimic

09.08.2021, 15:20
VIDEO EXCLUSIV / Ce a făcut Vica Blochina înainte de ziua ei de naștere. Vedeta nu se dă în lături de la nimic
Ce a făcut Vica Blochina înainte de ziua ei de naștere. Vedeta nu se dă în lături de la nimic

Înainte de a împlini 46 de ani, Vica Blochina a fost fotografiată la un restaurant de fițe din Capitală, în compania unui domn și a mai multor prietene. Ca deobicei, blondina s-a simțit extrem de bine în preajma lor, iar imaginile surprinse de paparazzi stau dovadă. 

Ce a făcut Vica Blochina înainte de ziua ei de naștere

Vica Blochina o ține numai într-o distracție! Fosta amantă a lui Victor Pițurcă nu pierde nicio ocazie în a ieși în oraș pentru o întâlnire cu prietenii.

Cum era de așteptat, Vica a optat pentru o locație din nordul Capitalei, așa cum fac mai toate vedetele de la noi. În video-ul de mai jos se vede cum blondina pare prinsă într-o discuție cu o amică, în timp ce dă pe gât un pahar cu alcool. Că deh, distracția fără băutură parcă nu are același farmec!

Vica Blochina regretă că a avut o relație cu Victor Pițurcă

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, iar rodul iubirii lor este Edan, în vârstă de 14 ani. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria. În prezent, Vica și Pițurcă nu-și mai vorbesc, însă fostul selecționer ține legătura cu fiul lui.

‘Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva’, a mărturisit blondina.

 

citește și...