Imagini ireale la ‘Puterea Dragostei’! Concurenții s-au luat la bătaie, la tv. De la ce a pornit altercația violentă VIDEO

24.04.2020, 18:36
Imagini ireale la 'Puterea Dragostei'! Concurenții s-au luat la bătaie, la tv. De la ce a pornit altercația violentă VIDEO
foto: captura video Kanal d

Ediția de vineri, 24 aprilie, a emisiunii ‘Puterea Dragostei’ a fost una cu adevărat incendiară. Un scandal de proporții a izbucnit între concurenții show-ului matrimonial. Cătălin a fost luat în colimator, după ce a fost filmat în timp ce aduce jigniri celorlalți colegi din casa ‘Puterea Dragostei’, dar și staff-ului emisiunii de la Kanal D.

Imagini ireale la ‘Puterea Dragostei’! Concurenții s-au luat la bătaie, la tv

Afirmațiile făcute de Cătălin, înregistrate și postate în mediul online, au declanșat furtuna la ‘Puterea Dragostei’! Băieții au decis să îl înfrunte pe Cătălin și s-a lăsat cu bătaie.

Din păcate, imaginile violente din casă nu au putut fi date pe post, iar persoanele din spatele camerelor de filmat au fost nevoițe să intervină pentru a-i despărți.

Gabriel a fost cel care a răbufnit și a început să îi reproșeze lui Cătălin că a vorbit urât de toți concurenții din casă. Cătălin, Turcu și Andi au fost filmați, fără să știe, în timp ce jigneau colegii și staff-ul din spatele camerelor de filmat, chiar și pe Andreea Mantea.

‘Am intrat în casă de dimineață și au sărit la bătaie. Nici nu am avut timp să discut’, s-a apărat Cătălin, în emisiune.

Gabi: Cătălin, acum nu mai ești tare-n… Ia zi, nu mai ești tare-n gură. Cine a vorbit?
Cătălin: Ce vrei, mă?
Livian: Tu ai vorbit la fel ca și mine?
Gabi: Hai afară, hai afară?

Tensiune a fost și între fete, din cauza faptului că Ligi a sărit să îl apere pe Cătălin, deși acesta a jignit-o și pe ea. Ligi s-a certat la cuțite cu Andreea Pirui, buna ei prietenă din emisiune.

Ligi: Stau unde vreau. Ce săriți în capul meu. Am zis să nu vă bateți. Cui i-am luat apărarea? Toți s-au înjurat aici. L-ai auzit pe Gabi?

citește și...