Lorelei Bratu, despre experiența de la ”Asia Express”. ”Prima zi a fost ucigătoare”

13.10.2021, 15:52
Lorelei Bratu, despre experiența de la ”Asia Express”. ”Prima zi a fost ucigătoare”

Lorelei Bratu, în vârstă de 34 de ani,  este cunoscută publicului telespectator din postura de concurentă în cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, difuzat de postul de televiziune Antena 1, unde participă alături de Mihai Zarug. Aceasta a făcut declarații despre cum a fost experiența de la competiția respectivă pentru ea.

Lorelei Bratu participă alături de Mihai Zarug la ”Asia Express”, sezonul 4.  Aceasta a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA, fiind antreprenor. Este cel mai cunoscut model plus-size din România.  De-a lungul anlor, Lorelei Bratu a militat pentru ca femeile să se expună, chiar dacă au de kilograme în plus.

Tânăra din Tecuci vrea să schimbe mentalitatea oamenilor și să facă lumea să înțeleagă că frumuseţea nu constă în greutate. Pe lângă cariera de model, Lorelei Bratu este influencer și are o companie de publicitate care se ocupă de crearea campaniilor publicitare pentru diferite branduri.

Lorelei Bratu, despre experiența de la ”Asia Express”.  ”Am făcut lucruri pe care n-aș fi crezut vreodată că le voi face pe lumea asta”

Lorelei Bratu a povestit, pentru revista Viva, cum a fost experiența ”Asia Express” pentru ea. Aceasta a afirmat că prima zi de competiție a fost una extrem de grea pentru ea. ”Prima zi a fost ucigătoare. Când m-am văzut în stradă, fără bani și telefon și fără nimic ce aș putea controla, abia atunci am realizat ce mi se întâmplă. Acesta a fost momentul în care m-am întrebat ce caut acolo. Dar mi-am revenit repede. M-a ajutat foarte mult faptul că am plecat în aventura asta cu un mindset de vacanță și de distracție. Mi-am dorit foarte tare să mă bucur de tot ce mi se întâmplă și să iau fiecare zi cu tot ce vine la pachet”, a declarat ea.

”Asia Express e o demență de călătorie. Am făcut lucruri pe care n-aș fi crezut vreodată că le voi face pe lumea asta și am trăit în câteva săptămâni cât alții în ani de zile. Cel mai greu pentru mine a fost rucsacul. Cred că aș putea câștiga detașat premiul pentru cel mai greu rucsac din „Asia Express. Altfel, aveam un ritual foarte bine pus la punct. Când mi se părea că ceva e foarte greu, luam o mică pauză, aprindeam un bețișor de palo santo, mă dădeam cu ruj și apoi o luam de la capăt”, a completat Lorelei Bratu.

citește și...