FOTO / Luptă strânsă pentru imunitate pe Drumul Împăraților la ”Asia Express”

27.09.2021, 14:11
FOTO / Luptă strânsă pentru imunitate pe Drumul Împăraților la ”Asia Express”
FOTO / Luptă strânsă pentru imunitate pe Drumul Împăraților la ”Asia Express”

Diseară, de la 20:30, la Antena 1, cele nouă perechi de vedete din cursa show-ului ”Asia Express” se vor lupta pentru prima imunitate a etapei, însă nu înainte de a parcurge un lung șir de misiuni impuse de Irina Fodor. Contextul pandemic va fi o adevărată provocare pentru vedete, căci, din cauza restricțiilor totale pe timp de weekend în Turcia le va fi din ce în ce mai greu să oprească o mașină la autostop.

Cursa va fi presărată cu momente de extaz și agonie, iar în vria de a obține câteva zile de relaxare la hotel echipele vor face tot posibilul să își depășească adversarii.

Așa se face că, în seara aceasta, o penultimă misiune va aduna toate echipele în fabrica de ceramică de Kuthaya, acolo unde vor avea de trecut un test al atenției și rapiditații: ”Părea că suntem într-un labrirint. Era haos, foarte cald, iar toți colegii erau agitați. Erau diferențe minore între vase, puteai să te încurci foarte ușor!”.

Cine concurează în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...