Ce regim are Gabriela Cristea pentru a scăpa de kilogramele în plus. La ce a renunțat

24.06.2020, 10:13
Ce regim are Gabriela Cristea pentru a scăpa de kilogramele în plus. La ce a renunțat
Ce regim are Gabriela Cristea pentru a scăpa de kilogramele în plus. La ce a renunțat

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea este decisă să revină la silueta pe care o avea în urmă cu ani. Prezentatoarea se află la regim.

Gabriela Cristea și-a uimit fanii cu cele mai recente fotografii, în care se vede că a slăbit. Vedeta de televiziune se află la regim pentru a ajunge la silueta dorită.

La postul de televiziune Antena Stars, Gabriela Cristea a explicat ce anume mănâncă, dezvăluind că a scos din alimentația sa făina albă.

„Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba. În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor”, a explicat Gabriela Cristea, potrivit spynews.ro.

Nu vrea să se urce pe cântar


Gabriela Cristea a afirmat că nu știe câte kilograme a reușit să dea jos pentru că refuză să se urce pe cântar.

„Câte kilograme am slăbit nu știu, pentru că nu m-am cântărit, pentru că refuz să mă mai cântăresc, pentru că dacă cântarul meu arată cam câte kilograme cred eu risc să mă rearunc în frigider. Și atunci prefer să nu știu câte kilograme, important este să mă simt eu confortabil și să văd că se subțiează talia”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

Este căsătorită și are două fetițe

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. De-a lungul anilor, aceasta a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune. În plan personal, Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda. Din mariajul acestora au rezultat două fetițe adorabile, Victoria și Iris. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu regretatul om de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu scandal.

citește și...