Loredana Groza, dans lasciv pe mese într-un restaurant de lux din București. Cine sunt cei doi bărbați cu care s-a distrat artista

07.01.2022, 16:17

Loredana Groza s-a distrat joi într-un restaurant din București. Vedeta a atras privirile tuturor cu ținuta ei nonconformistă și a reușit să îi ridice în picioare pe cei prezenți. Cântăreața a petrecut alături de Nick Casciaro, câștigătorul show-ului „X Factor”, și creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Diva a petrecut în stilul caracteristic în București. Se pare că Loredana Groza alege să își încânte fanii și să îl aibă alături pe Nick Casciaro.

Joi, artista i-a încântat pe petrecăreți cu melodiile sale. Vedeta a ales să petreacă într-un restaurant de lux din Capitală. Mai mult, artista s-a simțit atât de bine încât s-a urcat pe mese, iar alături de ea a dansat Cătălin Botezatu. Cei doi au început să danseze destul de lasciv, fără să aibă vreo reținere. Imaginile au devenit imediat virale în mediul online.

În ceea ce privește vestimentația, Loredana a optat pentru o salopetă care îi pune sânii în evidentă și lasă imaginația fanilor să curgă.

 

 

Loredana Groza a petrecut de Revelion alături de Nick Casciaro

Loredana Groza s-a distrat în compania unor prieteni. Printre aceștia s-a aflat și câștigătorul „X Factor”, Nick Casciaro.

Vedeta s-a filmat pe o pârtie și a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Fanii au întrebat-o dacă între cei doi există ceva mai mult decât o prietenie.

Cine este italianul care a câștigat premiul de 50.000 de euro

Nick Casciaro este câștigătorul „X Factor” 2021. Concurentul Loredanei Groza a câștigat premiul de 50.000 de euro. Momentul solo al lui Nick Casciaro, din Finala X Factor 2021 a fost unul emoționant, iar Loredana a izbucnit în plâns.

Nick Casciaro locuiește în Italia și a venit în România să participe la acest concurs. El a declarat că nu se aștepta să câștige, dar a luptat pentru a ajunge la inimile telespectatorilor.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Nick Casciaro este pasionat de sport. Tânărul practică de mic fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role, surfing, iar visul lui este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, pe plajele însorite din California.

Nick Casciaro a vorbit despre trecutul său. Italianul a avut un accident de mașină, a fost spitalizat o lună și nu a mai putut cânta la pian o lungă perioadă. Totuși, Nick a renăscut. „Pentru el a fost o lovitură”, a spus Loredana.

Când s-a înscris la X Factor, singura piesă în română pe care o cunoștea era „Dragostea din tei”. Însă, nu a reprezentat o piedică pentru el.

Italianul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Maria Sacchi. Aceasta a postat în mod constant mesaje de susținere pentru partenerul ei. Italianul i-a promis că o va cere în căsătorie, în cazul în care va câștiga X Factor.

citește și...