Loredana Groza și Nick Casciaro, noi imagini incendiare. Diva a stârnit un alt val de reacții pe rețelele de socializare

16.02.2022, 22:31

Loredana Groza și Nick Casciaro au postat noi imagini incendiare. Cei doi se află în Abu Dhabi, unde au ținut să imortalizeze un moment împreună. „Abu Dhabi baby!”, a scris Loredana Groza. De ce a mers vedeta în Abu Dhabi însoțită de câștigătorul de la X-Factor.

Nick Casciaro și Loredana Groza s-au afișat din ce în ce mai mult în ultima vreme, așa că internauții au susținut că cei doi formează un cuplu

Loredana Groza a postat o serie de fotografii cu câștigătorul X Factor. Cei doi se află în Dubai, acolo unde artista a avut de onorat un eveniment privat zilelele trecute.

De ce a mers vedeta în Abu Dhabi însoțită de câștigătorul de la X-Factor

Jurata emisiunii de la Antena 1 a explicat că se bucură de momente de relaxare și de o vacanță de vis.

„Abu Dhabi baby!”, a scris Loredana Groza.

Cei doi se pozează extrem de des pe rețelele de socializare. Se pare că Nick Casciaro o însoțește peste tot pe divă. Ultima apariție a celor doi a stârnit un val de comentarii pe Facebook.

Val de comentarii pe Facebook

„Ce aveți cu ei? Sunt frumoși și foarte talentați. E viața lor, fac ce vor cu ea. Poate sunteți invidioși. Bravo! Sunt minunață”, „Ce văd eu în aceste fotografii? Doi oameni frumoși și talentați. Restul vorbelor? Bârfe și răutăți. Nu le băgați în seamă, frumoșilor. Lots of love”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea de pe Facebook a Loredanei Groza.

Nick Casciaro a vorbit la un moment dat despre relația pe care o are cu Loredana, subliniind că o vede ca pe o mamă.

Ce spune Nick Casciaro despre relația cu Loredana Groza

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK”, a spus artistul.

Adrian Minune, Cristi Borcea, Virgil Iantu şi fiica lui, Andra și Cătălin Măruţa au fost doar câțiva dintre invitații aflați la hotelul de 7 stele. Vedeta a făcut senzație la nunta omului de afaceri Cristi Burci. Ba chiar s-a urcat pe mese, fiind ajutată de Cristi Borcea.

Val de reacții, după ce artista a urcat pe mese la nunta omului de afaceri Cristian Burci

Loredana Groza a stârnit un alt val de reacții, după ce artista a urcat pe mese la nunta omului de afaceri Cristian Burci. Vedeta a fost ajutată de omul de afaceri.Cristi Borcea să urce pe mese.

„Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar gestul ei cu picioarele, voia aprobarea lui Borcea dacă mai e tânără acolo jos sau ce? Sau îi scrisese ora întâlnirii?”, „Promiscuitate! Ăștia au familii, copii, părinți? Loredana suferă că îmbătrânește sau a înnebunit?”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea în care Loredana cânta pe masă.

 

 

citește și...