Loredana Groza și Delia spun tot despre relația dintre ele. Cum s-au cunoscut și cum se înțeleg cele două artiste

29.08.2020, 11:21
Loredana Groza și Delia spun tot despre relația dintre ele. Cum s-au cunoscut și cum se înțeleg cele două artiste

Loredana Groza și Delia au apărut pentru prima oară pe coperta unei reviste glossy. Cele două artiste au făcut dezvăluiri despre relația dintre ele.

Loredana Groza și Delia, care sunt colege în următorul sezon al emisiunii ”X Factor”, care va debuta în toamnă la Antena 1, au pozat provocator pe coperta revistei Viva. Cele două apare îmbrăcate în halate de baie.


Loredana Groza și Delia au vorbit despre relația dintre eie.

Delia a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Loredana Groza.

”Ne-am cunoscut în perioada în care primul album N&D era la doar câteva zile de debut. Cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului și a single-ului „Vino la mine, am înregistrat alături de ea o piesă pentru o campanie care se numea „Un calculator, o șansă în plus în viitor”, pentru un brand foarte cunoscut la vremea respectivă, care încă există. A fost un spot care a fost foarte difuzat timp de o lună, în fiecare zi, la aceeași oră, și aceasta a fost prima noastră colaborare”, și-a amintit artista pentru sursa mai sus-citată..

Delia a comentat și pe marginea faptului că este colegă cu Loredana Groza la ”X Factor”.

”Cred că România e o țară destul de mică pentru a exista rivalitate între atât de puține vârfuri și atât de puțini artiști…

Sunt fericită că suntem colege, pentru că apuc să o cunosc și altfel decât până acum. Este o persoană extrem de caldă și de bună!”, a afirmat ea.


Ce spune Loredana Groza despre Delia

”E loc pentru oricine pe lumea asta, nu doar într-un platou! E o idee foarte interesantă și incitantă faptul că suntem cumva un yin tare – două femei puternice vizavi de yang-ul celor doi bărbați talentați și carismatici, Ștefan și Florin. E mai mult girl power acum”, a spus Loredana.

Întrebată dacă rivalitatea dintre ea și Delia este doar un mit sau este adevăr, Loredana Groza a răspuns:

”E mai mult mit decât adevăr, pentru că oamenilor le place să creeze rivalități, așa- zise competiții, dar nu cred că există competiție decât cu tine însuți. E lipsită de fundament această rivalitate, pentru că eu sunt, poate nu toată lumea are habar, cea care a descoperit-o pe Delia, prima care a crezut în talentul ei încă de când era la liceu. În momentul în care i-am scris și pro- dus primul cântec și videoclip, și a apărut pentru prima oară în fața publicului în toată campania „Un calculator, o șansă în plus în viitor”. Așa că, da, am avut mână bună, se pare”.

citește și...