FOTO / Cele mai tari imagini din vacanță cu Delia. Super provocatoare!

21.08.2020, 11:04
FOTO / Cele mai tari imagini din vacanță cu Delia.  Super provocatoare!
FOTO / Cele mai tari imagini din vacanță cu Delia. Super provocatoare!

Binecunoscuta cântăreață Delia obișnuiește să-și petreacă vacanțele departe de ochii curioșilor, în destinații care mai de care mai exotice.

Delia, în vârstă de 38 de ani, este înnebunuită după vacanța în locuri exotice, departe de țară, acolo unde se poate bucura în tihnă de vacanță, departe de ochii uroșilor. Cu toate acestea, artista își încântă admiratorii cu imagini din vacanță, în care se afițează în costum de baie, la plajă, făcând porturi acvatice, meditând sau experimentând tot felul de lucruri noi.

 

Fotografiile cu Delia în vacanță fac deliciul internauților, care  îi dau like după like.

Soțul ei alege intinerariul de vacanță

Într-un interviu pentru corinacaragea.ro, Delia a mărturisit că Răzvan Munteanu, partenerul ei de viață, este cel care alege itinerariul de vacanță.

”Razvan, sotul meu se ocupa in mare parte. El este cel mai priceput si mai organizat la capitolul asta, stie de unde si cum, tot stie! Are site-urile lui pe care intra, are ponturile lui. El se ocupa 100%, nu mergem niciodata prin agentie”, a spus artista.

Cântăreața a mărturisit că îi place cel mai mult să meargă în vacanță doar cu soțul ei.

”Totdeauna merg cu Razvan ca e cel mai relaxant, ne-am obisnuit unul cu altul, merge perfect asa. Este cu adevarat vacanta cand mergem doar noi doi. Cand merg si alti oameni … lucrurile se complica”, a completat vedeta.

Care este destinația ideală pentru shopping

Delia a mărturisit și care este destinația ideală pentru ea pentru a face cumpărături.

”Tokio! Always, forvever! Si Londra. Urasc Milano si tot ceea ce e cliseeic pentru cumparaturi, pentru ca nu voi gasi ce imi place, ceva special. Prefer Tokio pentru ca gasesc designeri locali foarte nisati, pe concepte ciudate, si Londra, pentru ca este extrem de pestrita si importa designeri din toata lumea”, a afirmat cântăreața, conform sursei citate.

 

 

 

 

citește și...