Loredana Groza se destăinuie. ”Prima dată când m-am dus în Germania mă uitam cu jind la vitrine”

14.02.2021, 12:47
Loredana Groza se destăinuie. ”Prima dată când m-am dus în Germania mă uitam cu jind la vitrine”
Loredana Groza se destăinuie. ”Prima dată când m-am dus în Germania mă uitam cu jind la vitrine”

Loredana Groza și-a amintit de perioadele mai puțin fericite din viața sa, când nu-și putea permite să-și cumpere tot ce voia.

Acum, Loredana Groza își poate permite să își cumpere tot ce vrea și să călătorească în cele mai exotice destinații. Însă situația nu a stat dintotdeauna așa. Vedeta și-a amintit de o perioadă în care nu avea bani să-și ia ce își dorea.

”Pot să plec oriunde, pot să călătoresc, pot să-mi cumpăr un lucru care-mi place, este fantastic, un lucru pe care nu l-am așteptat. Prima dată când m-am dus în Germania mă uitam cu jind la vitrine, la pantofi și știam că nu am niciun ban în buzunar care măcar să mă asigure să-mi cumpăr un șiret de la acei pantofi. Și mă gândeam cum ar fi ca într-o zi să-mi pot cumpăra tot ce era în acea vitrină. Dorința mea a fost să pot să nu mă mai gândesc la neajunsuri, să nu mai fie pentru mine o reținere faptul că nu pot să-mi permit un lucru”, a declarat Loredana Groza la Antena Stars, notează spynews.ro.

Loredana Groza, alintată de părinții săi

 

Loredana Groza a vorbit cu mare drag despre părinții săi la o emisiune de televiziune. “Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu”, spunea vedeta.

Ea a explicat și cu ce s-au ocupat părinții săi. Mama artistei este de profesie învățătoare, în timp ce tatăl vedetei este scriitor. “Părinţii mei sunt Vasile şi Leonida Groza şi sunt nişte moldoveni. Suntem din judeţul Bacău. Mama mea este învăţătoare şi încă profesează. Tata este scriitor şi este membru în Uniunea Scriitorilor”, mai spunea Loredana Groza.

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, acesta a impresionat cu aparițiile sale, melodiile interpretate și cu ușurința cu care s-a adaptat tendințelor muzicale. În plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea, împreună cu care are o fată, Elena.

citește și...