FOTO / Loredana Groza: ”Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine”

17.09.2020, 10:36
FOTO / Loredana Groza: ”Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine”
Loredana Groza: ”Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine”

Loredana Groza a explicat cum se menține în formă. Vedeta a comentat și pe marginea operațiilor estetice, afirmând că ea nu a recurs la nicio astfel de intervenție.

Celebra artistă Loredana Groza a declarat, într-un interviu pentru revista Viva, că nu a apelat la nicio intervenție estetică.

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă „acuză”. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a explicat vedeta.

”Nu ai nicio scuză și nimeni nu acceptă o scuză din partea ta”

Loredana Groza a mărturisit că este foiarte grijulie în ceea ce privește imaginea sa și modul în care se prezintă în fața publicului.

”Cred că o femeie trebuie să aibă grijă în fiecare zi și în fiecare clipă de ea. Mai ales când ești și artistă, cu atât mai mult trebuie să vii în fața fanilor mereu fresh, mereu în formă, nu ai nicio scuză și nimeni nu acceptă o scuză din partea ta.

Eu am încercat, încă din copilărie, să am un stil de viață disciplinat, atât fizic, cât și mental, m-am învățat să îmi cultiv spiritul, să îmi antrenez vocea și, în același timp, și corpul.

Pentru că o minte sănătoasă trebuie să fie într-un corp sănătos și sunt convinsă că această disciplină m-a ajutat să fac performanță în viață!”, a mai spus artista.

citește și...