Loredana Groza, la ”Chefi la cuțite”. Ce le-a pregătit juraților

02.11.2020, 14:44
Loredana Groza, la ”Chefi la cuțite”. Ce le-a pregătit juraților
Loredana Groza, la ”Chefi la cuțite”. Ce le-a pregătit juraților

Binecunoscuta cântăreață Loredana Groza își face apariția la emisiunea ”Chefi la cuțite”. Vedeta vrea să-i impresioneze pe cei trei jurați cu mâncare indiană.

Ultimele momente din degustările pe nevăzute ale acestui sezon ”Chefi la cuţite” se încheie cu un adevărat show. Loredana Groza vine în platoul ”Chefi la cuţite” nu doar cu un preparat special, ci şi cu un moment care va rămâne memorabil pentru cooking show-ul de la Antena 1.  Loredana Groza găteşte mâncare indiană la ”Chefi la cuţite”.

Toţi cei care au primit cuţitul în cadrul degustărilor pe nevăzute încep lupta pentru a ocupa un loc în echipele chefilor. Aproape 150 de candidaţi se vor întrece pentru un loc alături de chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu sau chef Sorin Bontea. Locul de desfăşurare din acest sezon va fi unul spectaculos: hangarele companiei Romaero.

”Chefi la cuțite”, la sezonul 8

Sezonul 8 ”Chefi la cuțite” a început în această toamnă la Antena 1. Show-ul culinar ”Chefi la cuţite” a debutat la postul de televiziune Antena 1 în martie 2016.

Dintre cele 7 sezoane ale emisiunii ”Chefi la cuțite” de până acum, două au fost câştigate de concurenţi din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, iar două din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Chef Sorin Bontea, care se poate lăuda cu trei sezoane câştigate la ”Chefi la cuţite”, a punctat în acest an şi o victorie la ”Asia Express”, din postura de concurent, alături de Răzvan Fodor.

Loredana Groza e jurat la ”X Factor”

Ani de zile, Loredana Groza a fost jurat la emisiunea ”Vocea României, difuzatîă de Pro TV.

Începând de anul acesta, Loredana Groza este jurat la show-ul ”X Factor”, alături de Delia, Ștefan Bănică Junior și Florin Ristei.

Eu vin după o experiență de atâția ani, de la un alt show de talente și cumva perspectiva acestui concurs este foarte diferită, iar asta mă încântă pentru că, după ce faci șapte ani la rând un show care are un format aparte și intri intr-o anumită rutină, această provocare este binevenită!  Este o abordare diferită, foarte interesantă, mai ales în ziua de astăzi în care oamenii pot să se exprime pe scenă nu neapărat având cea mai puternică sau cea mai antrenată voce, ci personalitățile ne interesează, dublate de talentul vocal. X Factor îmi dă ocazia să am o arie mai largă de a alege, să caut un star: un personaj care să aibă un suflu nou, să mă surprindă, să mă inspire, să mă emoționeze și să nu aibă prejudecăți pe scenă. Nu trebuie să fii perfect, imperfecțiunea, vulnerabilitatea, sensibilitatea, emoția sunt cele care contează, pe lângă voce, toate trebuie să facă parte din rețeta starului X Factor”, a spus vedeta.

citește și...