Loredana Groza își aniversează fiica. Ce mesaj i-a transmis vedeta Elenei

14.07.2021, 12:42
Loredana Groza își aniversează fiica. Ce mesaj i-a transmis vedeta Elenei
Loredana Groza își aniversează fiica. Ce mesaj i-a transmis vedeta Elenei

Celebra cântăreață Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, o aniversează pe fiica sa, Elena. Elena este rezultatul mariajului artistei cu Andrei Boncea. Aceasta împlinește 23 de ani și este o tânără extrem de atrăgătoare. De ziua de naștere a fiicei sale, Loredana Groza a transmis un mesaj plin de emoție în mediul online.

Zi specială pentru Loredana Groza. Artista o aniversează pe fiica sa, Elena, care a împlinit 23 de ani. Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena.

Cu ocazia aniversării, Loredana Groza i-a făcut urări publice fiicei sale.

Loredana Groza își aniversează fiica. ”Mulțumesc pentru toată iubirea ta necondiționată”

Pe contul ei de pe o rețea de socializare, Loredana Groza a postat două fotografii în care apare alături de fiica sa. Imaginile sunt însoțite și de un mesaj de suflet.

„La mulți ani, Elena, puiul meu drag! Happy Birthday, my baby! Mulțumesc pentru toată iubirea ta necondiționată, dar și pentru ajutorul de zi de zi pentru a deveni o mamă mai bună. Toate dorințele tale să devină realitate. Mama te iubește”, a scris vedceta pe rețelele de socializare.

Ce își dorește Loredana Groza de la fiica sa

Loredana Groza explica într-un interviu ce și-ar dori de la fiica sa, Elena  ”Mi-ar plăcea ca Elena să fie iubitoare, generoasă, să își respecte părinții, bunicii, prietenii, să își hrănească spiritul prin artă, să fie creativă și să fie fericită! Să să bucure de viața pe care o are, de darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu și să fie recunoscătoare pentru asta. Caut sfaturi pentru ea în fiecare zi, ca orice mamă care încearcă să devină perfectă”, spunea celebra artistă.

”E încă la vârsta la care preferă să facă ce vrea ea și mai puțin ce vrea mama, dar sunt convinsă că undeva acolo rezonează. Cel mai important sfat este să facă ceea ce îi place, ce o reprezintă, ce o face fericită, nu vreau să îi impun nimic din punctul acesta de vedere, doar să fie un om bun, corect, generos, empatic și frumos”, adăuga vedeta.

Ce spunea Loredana Groza despre soțul său

Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre mariajul său într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva. Artista a afirmat că a contat foarte mult că soțul său, Andrei Boncea, nu a fost niciodată gelos. ”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta.

Loredana Groza a dezvăluit și care este secretul unei relații longevive. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

citește și...