Loredana Groza face mărturisiri. ”Am fost bolnavă și am stat în perfuzii”

07.08.2022, 12:54

Loredana Groza a vorbit recent despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă în carieră pentru a se menține în top. Diva spune că nu ar fi de acord că fiica ei să urmeze o carieră în lumea artistică, pentru că este o meserie foarte grea pentru femei. ”Am fost bolnavă și am stat în perfuzii. Cu siguranță este o meserie foarte grea pentru femei”.

Chiar dacă  muzica i-a adus satisfacții și bucurii în cei aproape 40 de ani de carieră, Loredana Groza a mărturisit că nu și-ar dori ca fiica ei să-i calce pe urme, din cauza faptului că drumul spre celebritate este presărat cu multe greutăți și sacrificii.

Vedeta a spus că au existat momente în care a continuat să filmeze pentru un film sau un videoclip în condiții nefavorabile, chiar dacă stătea în perfuzii, însă nu regretă nimic din ce a făcut.

”Am fost bolnavă și am stat în perfuzii”

„Nu! Cu siguranță este o meserie foarte grea pentru femei și dacă vrei să fii în top trebuie să faci sacrificii. Premiile pe care le câștig sunt măgulitoare pentru cariera mea. După 36 de ani de când am câștigat premiul cel mare la Festivalul de la Mamaia, să rămân în topul publicului, este incredibil.

Nu aș fi crezut niciodată. Se pare că nu a fost întâmplătoare acea recunoaștere și că am încercat cu fiecare album, moment, fiecare apariție să fiu peste ce am fost și să nu-mi dezamăgesc fanii. Este complicat, dar asta a fost motorul pentru mine.

Indiferent de cât m-a costat. Uneori poate am fost bolnavă și am stat în perfuzii, dar a trebuit să filmez la un film în frig, am stat acolo. M-am sacrificat pentru artă și nu-mi pare rău.

E și greu, dar și frumos. Când auzi aplauzele, că sunt emoționați în fața ta, dar că poți să-i schimbi pe muzica ta, să-i faci să facă dragoste pe muzica ta, să facă copii. Am primit atâtea poze de la oameni care au făcut asta pe muzica mea. Ce poți să ceri mai mult de la viață?” a declarat Loredana Groza, pentru Click!.

Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani

Elena Boncea este unicul copil al Loredanei Groza și a împlinit de curând 23 de ani. Diva a postat o fotografie alături de fiica ei, pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, Elena, puiul meu drag! La mulți ani, bebelușul meu! Îți mulțumesc pentru dragostea necondiționată și pentru că mă ajuți în fiecare zi să fiu o mamă mai bună. Fie ca visele tale să devină realitate. Mama te iubește.”, a scris artista în dreptul fotografiilor în care apare alături de fiica ei.

 

citește și...