Imagine de colecție cu Loredana și fiica ei, Elena. Au curs like-urile pe internet

02.03.2021, 14:22
Imagine de colecție cu Loredana și fiica ei, Elena.  Au curs like-urile pe internet
Imagine de colecție cu Loredana și fiica ei, Elena. Au curs like-urile pe internet

Cântăreața Loredana Groza a scos din sertarul cu amintiri o fotografie de colecție, în care apare alături de fiica sa, Elena.

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Celebrul Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza. Cântăreața a publicat, pe contul ei de socializare, o fotografie superbă, în care apare alături de fiica sa, Elena, în urmă cu ani. ”Fetele cu breton”, a notat artista în dreptul imaginii.

Postarea Loredanei Groza a adunat mii de like-uri din partea internauților în doar câteva ore.

Ce își dorește Loredana Groza de la fiica sa

Loredana Groza explica într-un interviu ce și-ar dori de la fiica sa, care în prezent are 22 de ani.

”Mi-ar plăcea ca Elena să fie iubitoare, generoasă, să își respecte părinții, bunicii, prietenii, să își hrănească spiritul prin artă, să fie creativă și să fie fericită! Să să bucure de viața pe care o are, de darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu și să fie recunoscătoare pentru asta. Caut sfaturi pentru ea în fiecare zi, ca orice mamă care încearcă să devină perfectă”, spunea celebra artistă.

”E încă la vârsta la care preferă să facă ce vrea ea și mai puțin ce vrea mama, dar sunt convinsă că undeva acolo rezonează. Cel mai important sfat este să facă ceea ce îi place, ce o reprezintă, ce o face fericită, nu vreau să îi impun nimic din punctul acesta de vedere, doar să fie un om bun, corect, generos, empatic și frumos”, adăuga vedeta.

Ce spunea Loredana Groza despre soțul său

Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre mariajul său într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva.

Artista a afirmat că a contat foarte mult că soțul său, Andrei Boncea, nu a fost niciodată gelos. ”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta.

Loredana Groza a dezvăluit și care este secretul unei relații longevive. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

citește și...