Loredana Groza face dezvăluiri intime. ”Eu am fost întârziată cu sexul”

11.11.2020, 11:49
Loredana Groza face dezvăluiri intime. ”Eu am fost întârziată cu sexul”
Loredana Groza face dezvăluiri intime. ”Eu am fost întârziată cu sexul”

Celebra cântăreață Loredana Groza a făcut dezvăluiri intime. Vedeta a spus, printre altele, și când s-a sărutat prima oară.

Loredana Groza a mărturisit că s-a sărutat prima oară la vârsta de 16 ani, cu un bărbat mai mare ca ea. De asemenea, vedeta a dezvăluit că i-a fost imposibil să vorbească despre viața ei amoroasă cu părinții săi.

„Eu am fost întârziată cu sexul, ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie, voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică”. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții. La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, i-a dezvălui Loredana Groza Andreei Esca într-o intervenție la o emisiune de radio, potrivit revistei Unica.

Loredana Groza este căsătorită de 22 de ani

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Celebrul Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza. Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre mariajul său într-un interviu pe care l-a acordat recent revistei Viva.

Artista a afirmat că a contat foarte mult că soțul său, Andrei Boncea, nu a fost niciodată gelos. ”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta.

Loredana Groza a dezvăluit și care este secretul unei relații longevive. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

citește și...