Loredana Groza, dezvăluiri din noul sezon ”X Factor”. ”Sunt ciondăneli pentru că sunt gelozii, sunt orgolii câteodată”

07.07.2021, 15:26
Loredana Groza, dezvăluiri din noul sezon ”X Factor”. ”Sunt ciondăneli pentru că sunt gelozii, sunt orgolii câteodată”
Loredana Groza, dezvăluiri din noul sezon ”X Factor”. ”Sunt ciondăneli pentru că sunt gelozii, sunt orgolii câteodată”

Celebra artistă Loredana Groza a dat detalii despre noul sezon al emisiunii ”X Factor”, unde este unul dintre jurați. Cântăreața a spus cum sunt concurenții care au venit la preselecții, dar a vorbit și despre relația dintre ea și ceilalți trei jurați de la concurs – Delia, Ștefan Bănică Junior și Florin Ristei.

Emisiunea ”X Factor” revine la postul de televiziune Antena 1 cu cel de-al zecelea sezon.

Loredana Groza, unul dintre cei patru jurați, s-a declarat încântată de modul în care au decurs preselecțiile.

Loredana Groza, dezvăluiri din noul sezon ”X Factor”. ”o spun fără să am nici cea mai mică teamă”

„A fost intens, wow. Intens e primul cuvânt care îmi vine în minte. După asta, – neașteptat – pentru că am găsit niște voci și niște personalități… Nu vreau să divulg până nu începe show-ul. Dar am o echipă trăznet. Și chiar o spun fără să am nici cea mai mică teamă, că am găsit mai mult decât credeam că o să găsesc și asta mi se pare incredibil pentru că universul mi-a răspuns și mi-a trimis ceea ce nu visam”, a declarat Loredana Groza la emisiunea ”Xtra Night Show”, potrivit spynews.ro.

Vedeta a vorbit și despre relațiile cu c eilalți trei jurați de la emisiune: „Îți dai seama că sunt ciondăneli pentru că sunt gelozii, sunt orgolii câteodată, unii vor să fure, să păcălească, unii vor să joace la cacealma. Dar știu strategiile lor și nu mă las intimidată cu una cu două. La finalul zilei râdem și ne simțim bine pentru că suntem unul pentru toți și toți pentru unul. Și toți pentru show. Va începe Bootcamp-ul și trebuie să îmi fac strategiile și trebuie să pregătesc show-urile echipei mele”.

Andrada Precup a câștigat sezonul 9 X Factor

Finala competiției ”X Factor” a avut loc în data de 18 decembrie 2020. Cel de-al nouălea sezon al emisiunii de la Antena 1 a fost câștigat de Andrada Precup, care a făcut parte din echipa antrenată de Ștrefan Bănică Junior. Andrada Precup este originară din Slatina, acolo unde locuiește familia ei, are 17 ani, și a impresionat juriul nu doar cu vocea ei, ci și cu povestea ei de viață. Andrada și-a pierdut vederea la naștere.

Profesoara ei de canto, Dana Bartzer, una dintre cele mai cunoscute artiste din România de dinainte de Revoluția din 1989, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre câștigătoarea ”X Factor ” 2020.

“Andrada învață la Colegiul George Enescu de anul trecut, al doilea an la secția specială de jazz pop. A fost acceptată prin examene și am preluat-o eu. Am fost un pic temătoare la început, pentru că eram fără experiență cu o elevă nevăzătoare. Însă este eleva ideală, un om minunat, foarte caldă, un muzician extraordinar, un om talentat, dornică să facă muzică, dornică de a învăța lucruri noi. Nu spune niciodată NU, ci doar ”să vedem, să încerc”. Ce-și dorește un profesor mai mult decât atât? Are o ureche și un auz absolut, o acuratețe vocală, o memorie fantastică. Pentru noi, cei care vedem, e greu de înțeles cum procedează ei, nevăzătorii. Ea reține piesele ascultând, are programe speciale, este pricepută în tehnologie. Trebuie să știți că ea este la un liceu normal, nu la un liceu pentru nevăzători. Ea ține pasul cu toată lumea”, a dezvăluit Dana Bartzer.

citește și...