Loredana Groza, despre greutățile cu care se confruntă artiștii. ”Nu-i chiar așa de fapt”

10.12.2020, 09:50
Loredana Groza, despre greutățile cu care se confruntă artiștii. ”Nu-i chiar așa de fapt”
Loredana Groza, despre greutățile cu care se confruntă artiștii. ”Nu-i chiar așa de fapt”

Celebra cântăreață Loredana Groza a făcut declarații despre viața de artist, mai ales în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus.

Loredana Groza a fost invitată în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena 1. Vedeta a făcut câteva declarații despre ce înseamnă viața de artist, mai ales în această perioadă de pandemie. „Încerc să rămân un spirit rebel. Viața de artist nu este așa ușoară cum cred mulți. Trebuie să fi mereu disciplinat. Trebuie să găsești mereu resurse. Artișii din România sunt puși la încercare. Majoritatea muzicienilor sunt care studiază de foarte mici și știu să facă altceva. Multă lume crede că artișii se distrează întruna și au o viață plină de huzur. Nu-i chiar așa de fapt. E greu să fi artist. Mai ales când e pandemie”, a spus Loredana Groza, citată de spynews.ro.

Loredana Groza și-a spus părerea și despre Dan Bittman, care, în urmă cu ceva timp, a făcut afirmații care au stârnit controverse legate de pandemia de coronavirus. „Eu am încercat să fiu echidistantă de părerile altora. Sunt alături de cei care sunt vocali și care au curajul să înfrunte opinia publică. Dan Bittman a fost mereu un bărbat extrem de puternic. Nu oricine ar fi putut face lucrul ăsta. Este un om extrem de educat, extrem de cultivat, cred că are toate argumentele posibile ca să susțină o astfel de poziție”, a completat vedeta.

 

Loredana Groza este căsătorită de 22 de ani

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Celebrul Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza. Loredana Groza a făcut dezvăluiri despre mariajul său într-un interviu pe care l-a acordat recent revistei Viva.

Artista a afirmat că a contat foarte mult că soțul său, Andrei Boncea, nu a fost niciodată gelos. ”Din fericire, nu, și asta a contat și în momentul în care m-am decis să îl iau de bărbat!”, a mărturisit vedeta.

Loredana Groza a dezvăluit și care este secretul unei relații longevive. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a adăugat binecunoscuta cântăreață.

citește și...