FOTO / Loredana Groza, în cel mai minuscul costum de baie. Apariție de infarct a divei!

13.04.2021, 09:31
FOTO / Loredana Groza, în cel mai minuscul costum de baie. Apariție de infarct a divei!
FOTO / Loredana Groza, în cel mai minuscul costum de baie. Apariție de infarct a divei!

Loredana Groza a făcut furori în mediul online cu mai multe fotografii în care își arată formele în costum de baie.

Loredana Groza, în vârstă de 50 de ani, a postat, pe contul său de socializare, mai multe fotografii din vacanță. Vedeta apare înmbrăcată într-un costum de baie din două piese, care îi scoate în evidență atuurile fizice, în special posteriorul ferm și bombat, dar și bustul voluptuos.

Imaginile au făcut deliciul fanilor Loredanei Groza. ”Multe am vrea să arătăm așa la vârsta ta”, ”Probabil este mândră de ea și vrea să arate la toată lumea”, ”Ești bestial de faină”, ”Este bestială la vârsta ei”, ”Cât de bine arată”, ”Arăți foarte bine”, ”Ești super”, ”Arată mai bine acum decât când era tânără”, au comentat internauții la fotografiile vedetei.

Loredana Groza, dezvăluiri din copilărie

Loredana Groza este una dintre cele mai de succfes artiste din România. În plan personal,  Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Elena. Celebrul Florin Călinescu este nașul de cununie al Loredanei Groza.

Loredana a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut în copilărie și adolescență, când abia începuse să cânte și să apară la televizor.

”O altă perioadă în care eram tratată incorect, și chiar de profesori, a fost după ce am început să cânt, să apar la televizor. Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea: „Hai Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare”. Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta își dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam și nu comentam, înghițeam, în sec, ștergeam o lacrimă în colțul ochiului”, povestea binecunoscuta artistă.

 

citește și...